Culori elegante pentru aparate – cum să nu calculați greșit?

Atunci când amenajează un spațiu de bucătărie, fiecare gospodină se gândește cum să îl facă nu numai funcțional și confortabil, ci și original și diferit. Varietatea de culori și texturi ale seturilor de bucătărie, precum și gama largă de nuanțe ale aparatelor fac ușor de adăugat interes la orice interior

În trecut, aparatele, atât cele mari, cât și cele mici, erau exclusiv cromatice alb. Frigidere, aragazuri, prăjitoare de pâine, cuptoare cu microunde Toate aparatele au fost acoperite cu smalț deschis la culoare, fără pigmenți, din motive de simplă economie. Electrocasnicele albe sunt încă în fruntea listei de dorințe în aceste zile, deoarece sunt considerate o soluție universală, universală pentru orice interior. Dar ar fi greșit să credem că un stil diferit de aparat ar putea fi prea mult de ocară.

De exemplu, aparate negre Aproape toți producătorii de bucătării de frunte au în stoc. Virtuțile sale sunt nenumărate: aspect costisitor, modernitate, simplitate și originalitate.

Aparatele negre se potrivesc cel mai bine în bucătării clasice, moderne, high-tech și minimaliste. De asemenea, electrocasnicele negre sunt excelente atunci când sunt combinate cu accesorii interioare metalice și arată foarte bine cu o schemă de culori neutre, cum ar fi bejul.

În bucătărie culori închise Optați pentru opusul și evitați aparatele de culoare închisă. În caz contrar, camera poate arăta sumbru. Alegerea culorilor complementare pentru bucătăriile întunecate este o chestiune delicată. De asemenea, o pată de culoare nu este cea mai bună soluție: face ca încăperea să pară neîngrijită. Regula celor trei culori.

Designerii de interior împart culorile în două tipuri: acromatice și cromatice. Culorile acromatice includ nuanțe calme, de bază, de alb, bej, gri. Culorile cromatice includ culori luminoase precum roșu, galben și albastru.

Citește mai mult  Chiuvete de bucătărie din piatră naturală

Regula celor trei culori înseamnă că nu trebuie utilizate mai mult de trei culori cromatice pentru fiecare cameră.

Culori acromatice și poate fi utilizat în orice dimensiune. Conform regulii de bază, nu prea multe puncte luminoase: este mai bine dacă 2 sau 3 piese de mobilier sunt punctul focal al camerei. De exemplu, un frigider și un ceainic.

Bej În ciuda aspectului său relaxat, aparține încă culorilor originale ale aparatelor de uz casnic. Acesta vine într-o multitudine de nuanțe Culori calde și reci, luminoase, aproape albe, și culori mai închise.

Aparate bej poate fi un fundal pentru culorile luminoase din interiorul bucătăriei; se potrivește bine cu mobilierul de culoare închisă, de culoare deschisă. Bejul pune în valoare frumusețea altor culori fără a irita ochii – este perfect pentru a vă relaxa după o zi plină. Aparatele bej sunt cele mai potrivite pentru o bucătărie clasică.

Dacă nu ești încă pregătită să riști și să adaugi culoare bucătăriei tale, începe cu mici detalii.

Înlocuiți un ceainic plictisitor cu unul colorat, cum ar fi modelul Smeg de inspirație retro Smeg. De asemenea, brandul a lansat un prăjitor de pâine și un ceainic în culoarea exclusivă aurie. Aceste produse sunt deja un cap de afiș pentru toți pasionații de design și tehnologie și au câștigat prestigiosul premiu Good Design Award.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: