Televiziune încorporată

Cu toții am văzut cuptorul și mașina de cafea încorporate și suntem obișnuiți cu mobilierul încorporat. Dar nu orice persoană obișnuită este conștientă de existența televizoarelor încorporate.

Un televizor încorporat în spatele geamului unui sistem de depozitare este vizibil doar atunci când este pornit. În alte momente, aparatul rămâne invizibil.

Unde să plasați cel mai bine televizorul? Îți voi spune un secret teribil. Am mai multe case și niciuna nu are televizor. Eu sunt un dușman al acestui element din interior. Ascundeți-o în spatele unor panouri glisante sau uși de dulap, nu o atârnați pe perete ca pe un tablou sau într-o poziție proeminentă pe un suport. Dacă puteți, mai bine vă alegeți cu un șemineu. Acesta poate fi punctul focal al unui interior.

Unde ar trebui să vă montați televizorul? Îți voi spune un secret teribil. Am mai multe case și niciuna dintre ele nu are televizor. Eu sunt dușmanul acestui element din interior. Dacă nu vă puteți lipsi de ea, ascundeți-o în spatele unor panouri glisante sau uși de dulap, nu o atârnați pe perete ca pe un tablou și nu o puneți într-o poziție proeminentă pe un suport. Dacă poți, e mai bine să ai un șemineu. Aici ar putea fi piesa centrală a interiorului.

Ascundeți

Mă bucur de aspectul "coca neagră și gri" — O mică provocare: decorul seamănă prea mult cu (mai ales cu cele de designer ) în multe interioare.

Bineînțeles că puteți pune televizorul într-un dulap sau "face o imagine" — atârnați-o pe perete și înrămați-o cu o baghetă. Sau puteți opta pentru cablajul încastrat și un televizor pe perete pentru a renunța la unitățile voluminoase. Dar toate acestea sunt știri de ieri.

Citește mai mult  Design interior vs. design de sunet

Versiunea modernă un model cu un afișaj LCD sau LED integrat în spatele unei suprafețe de sticlă sau oglindă a mobilierului sau doar o parte a peretelui. De obicei, televizoarele sunt proiectate și fabricate la comandă, în funcție de specificațiile dumneavoastră exacte. La urma urmei, dacă mobilierul, bucătăria, podelele, ușile și accesoriile sunt toate personalizate, de ce ar trebui ca televizorul să fie un standard, când poate fi un element de design cu adevărat original și izbitor??

O tehnologie specială face posibilă ascunderea ecranului TV în spatele unui panou decorativ din sticlă colorată sau oglindă. Nu puteți vedea televizorul atunci când este oprit, iar imaginea nu va fi distorsionată atunci când este pornit.

Un afișaj cu cristale lichide se vede prin sticlă și oferă o imagine de înaltă calitate. Și un sistem special de montare magnetică vă permite să plasați televizorul pe spatele oricărei suprafețe de sticlă și să încorporați ecranul pe fațadele mobilierului, precum și pe pereți, tavan sau podea. Puteți chiar să îl plasați pe fundul piscinei Pur și simplu nu există limitări.

Televizoarele sunt concepute pentru a funcționa în "circumstanțe dificile" — Acestea nu au nevoie de ventilație și sunt bine protejate împotriva umezelii și a prafului.

Televizorul de perete este, de asemenea, potrivit pentru persoanele cărora nu le plac televizoarele în general: tehnologia este complet invizibilă atunci când este oprită, deoarece se "pornește" literalmente cu o mișcare a mâinii ( cu telecomanda ) Într-o oglindă frumoasă sau în fațadele lucioase ale mobilei.
Găsirea unui loc pentru un televizor încorporat în orice cameră.

Ecranul, care este încorporat în sticla dulapului, poate fi mutat odată cu ușa dintr-o parte în alta fără a fi oprit.

Citește mai mult  Radiator: care radiator pentru a alege?

Într-un salon de înfrumusețare. Un televizor încorporat este o mană cerească, și nu doar pentru interioarele private, ci și pentru hoteluri, restaurante și saloane de înfrumusețare. Nu vă veți plictisi stând pe scaun dacă în oglinda din fața dumneavoastră este proiectat un film interesant.

În imagine: Oglinda Ad Notam cu televizor integrat.

Camera de zi

Camera de zi este locul în care este instalat cel mai des televizorul. Și un alt ocupant frecvent al acestei camere.. ( ( așa-numitul sistem de depozitare "de perete" ). Tehnologia modernă vă permite să puneți televizorul chiar în spatele ușii. Instalația este atât de inteligentă, Spațiul din spatele televizorului nu este irosit: puteți depozita cărți pe rafturi, așa cum le-ați depozita pe un raft normal. Iar ușa poate fi deschisă cu ecranul televizorului în lateral. Apropo, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locul în care să ascundeți cablurile televizorului: difuzoarele sunt chiar integrate în mobilier într-un mod foarte special. Imaginați-vă surpriza oaspeților dvs. când garderoba sau peretele din sufragerie se va transforma brusc Ecran TV.

Dormitor

TV în dormitor – nu este nici ea neobișnuită. Multor oameni le place să se uite la un film înainte de a merge la culcare sau să stea până târziu în noapte și să se uite la emisiunile lor preferate în weekend. În acest caz, un televizor încorporat o soluție bună. Puteți, de exemplu, să puneți televizorul într-un dulap sau să alegeți un model încorporat în oglindă. Atunci când este oprită, televiziunea cu circuit închis este discretă. Apropo, vă puteți integra ecranul la o înălțime convenabilă pentru a minți.. chiar și pe tavan ( și nu vă mai obosiți gâtul și ochii ).

Citește mai mult  Șeminee de înaltă tehnologie

Un televizor normal este dificil de integrat într-un dormitor, dar un televizor integrat într-o oglindă sau în fața unui dulap de sticlă este perfect.

Bucătăria

Pe gospodină nu ar deranja-o să pună ecranul televizorului să lucreze pe fundal în timp ce gătești, dar colegii de casă.. Urmăriți ceva împreună la prânz. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca lipsa de spațiu pentru a găzdui un ecran TV.. spațiul este ocupat de mobilă și aparate. Opțiunea mai simplă este de a monta televizorul în ușile cu balamale ale dulapurilor sau pe perete.. Ca un "șorț" de bucătărie. Cineva ar putea fi descurajat de faptul că ecranul s-ar putea murdări în timpul gătitului? Dar televizoarele integrate în panouri de sticlă sunt ușor de curățat. Nici măcar nu se tem de căldura de la plită.

Televizoare încorporate în fronturile de bucătărie sau în șorț, astfel încât să vă puteți uita la televizor fără să vă luați ochii de la treburile casnice.

Baie

baie cu bule, în timp ce tu te poți bucura de un film – și acesta este trucul magic Un vis pentru mulți. În baie, ați putea avea un ecran TV integrat în perete sau în oglindă. Asta e șmecheria De asemenea, vă permite să vedeți toate buletinele de știri în timp ce vă spălați pe față și vă spălați pe dinți.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: