Iluminatul patului: 6 idei și 29 de exemple inspirate

S-ar părea că ceea ce ar putea fi mai simplu: atârnați câteva lumini la căpătâiul patului. Cu toate acestea, designerii oferă cel puțin șase scenarii neobișnuite de iluminat pentru zona din jurul patului. Explorați și aplicați la propriul interior!

O lampă de podea aproape de căpătâi

Am încercat deja să răspundem la întrebarea cât de înaltă ar trebui să fie o lampă lângă pat? Vă reamintim: poziția ideală este 1.3-1.5 metri. Aproximativ la acest nivel marea majoritate a lămpilor de podea moderne. Să profităm de acest lucru înlocuiți lampa de masă tradițională cu o lampă de podea. Și nu trebuie să fie un aranjament în perechi: puneți o lampă de podea doar pe partea persoanei care citește cărți în pat.

În lumina unui candelabru

Dacă citiți cu adevărat în pat, nu este nimic mai convenabil decât o lampă a cărei poziție poate fi ajustată. De exemplu, o lampă de perete pe un picior telescopic. Dacă doriți doar să creșteți nivelul general de lumină în cameră, este suficient să plasați un sconce deasupra căpătâiului. În acest caz, ele pot fi de orice formă.

Lămpile de masă gigant

S-ar părea că până și o astfel de rețetă clișeică să punem lumini duble pe noptiere designerii aplică în proiectele lor. Dar fiți atenți la dimensiunea corpurilor de iluminat: nu sunt becuri miniaturale, ci corpuri gigantice. Doar făcând acest lucru, și se obține înălțimea dorită a sursei de lumină în raport cu nivelul saltelei, iar scara este deranjată: în interior există un joc.

  • Candelabru Cindy de Kartell Lampă pentru umbre de ochi de Cappellini Lampă Wentworth Single 07174 de Eichholtz
Citește mai mult  Controlul iluminatului în dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: