Cum să interioarele în nuanțe de albastru: 5 exemple inspirate

Albastrul este adesea ales de persoanele cu o tendință creativă. Acesta este disponibil într-o varietate de nuanțe, inclusiv turcoaz și acvamarin – și este greu de observat chiar și în versiunile sale palide. Principalul lucru este să alegeți partenerul potrivit pentru această culoare, care îi va accentua aroma.

Informații despre obiect. Două apartamente: 2 și 3 camere, suprafața totală 280 mp. .

Proprietarii apartamentului. Un cuplu căsătorit cu trei copii.

O dorință a clientului. Apartament spațios, confortabil, funcțional pentru o familie numeroasă.

Soluția designerului. După cum recunoaște autorul proiectului, nu există un stil clar definit în apartament. Semnele eclectismului modern se regăsesc aici, precum și anumite elemente de Art Deco. Lucrările la acest proiect nu au durat mult, aproximativ 4-5 luni. Toate echipamentele, instalațiile sanitare și gresia și faianța, corpurile de iluminat au fost alese din seria economică, deoarece bugetul a fost mic. Mobilierul a fost realizat la Kiev de Yunakov Home Design. Combinația de culori din apartament s-a bazat pe o idee simplă – un interior moale și neutru, cu accente de culori vii. În opinia autorului proiectului și a clienților săi, echilibrul cromatic nu este doar bun, ci și expresiv, într-un mod modern.

5 trucuri de repetat

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: