7 beneficii ale unui WC fără margini

Toaletele fără margini sunt cea mai recentă tendință în materie de design de baie și au toate șansele să devină mainstream în următorii ani.

Toaletele fără margini sunt noi și nu toată lumea înțelege de ce sunt atât de interesante. Pentru a răspunde imediat la întrebarea principală, îmi vine în minte cuvântul "fără jantă" are cea mai directă relevanță.. o tigaie de WC fără margine. Dar mai important este altceva.

WC fără margini — Este ceva ce nu părea posibil: o descoperire tehnologică într-un domeniu în care nimeni nu se aștepta la o descoperire.

Deci, de ce un design fără margini.. este o inovație?

Dispariția jantei duce la două schimbări semnificative: designul vasului de WC este revoluționat și este mult mai ușor de curățat. Combinația dintre aceste două calități merită mai mult decât meritat calificativul "inovator". Dacă vorbim despre beneficii, există 7 toalete fără margini, iar fiecare dintre ele trebuie să fie explicată în detaliu.

City Oval Clean On.

1. Design sanitar nou

Modificările de design deschid posibilitatea de a experimenta cu forma bolului, a cărui formă părea să fi fost determinată o dată pentru totdeauna. Aceasta înseamnă că odată cu apariția unor noi stiluri de interior, designerii pot dezvolta modele care să reflecte aceste stiluri. Acum că tehnologia fără margini s-a făcut un nume, este greu de imaginat că forma tigăii va fi foarte diferită de cea cu care suntem obișnuiți.

Citește mai mult  Proiecte cu 5 băi într-o clădire de apartamente cu două camere din seria I-155

2. Comoditate și funcționalitate

Tehnologie inovatoare Clean On: sistem fără jantă.

Dispariția jantei nu afectează deloc funcționalitatea sau confortul vasului de toaletă. Principalele modificări se află în interiorul bazinului, dar suprafața pe care se sprijină scaunul și capacul rămâne aceeași. Nu mai există "cornișorul" în relief, iar în noul format, marginea curge acum lin în pereții bolului. Este suficient pentru ca vasul de toaletă să arate foarte bine. Bolul este acum mult mai ușor de curățat.

3. Fără modificări în timpul asamblării

Deoarece este afectată doar partea superioară a tăvii, toți pașii de instalare bine gândiți și standardizați rămân aceiași. Ca și înainte, toaleta montată pe perete este fixată pe perete, în timp ce WC-ul pe podea este fixat pe perete la podea. Rezervorul este instalat la același nivel ca și înainte, iar racordarea apei reci se face cu ajutorul furtunurilor. Acest lucru înseamnă că firma de instalații sanitare nu trebuie să crească prețul WC-ului fără margini.

Modelul Caspia Clean On.

4. Nu există loc pentru bacterii

Tigaia fără margini este caracterizată de un bol mai bine conturat, care pur și simplu nu are cavități în care se poate aduna murdăria și în care se pot dezvolta microorganisme. În mod surprinzător, ideea era literalmente în aer, dar nu fusese pusă în aplicare până atunci. Generații de designeri s-au luptat pentru a dezvolta noi forme de perii și pentru a îmbunătăți distribuitoarele de sticle de detergent, dar nu le-a trecut niciodată prin cap să elimine pur și simplu pervazul de colectare a murdăriei. Odată cu sosirea toaletelor fără margini, vasul poate fi curățat cu cea mai obișnuită perie sau șervețel – Toate suprafețele sunt vizibile, iar calitatea curățării poate fi verificată vizual. Repetarea tratamentului este suficientă pentru a obține o curățenie perfectă. Un WC fără margine este și mai ușor de curățat și are un scaun cu eliberare rapidă cu capac care poate fi îndepărtat pentru curățare fără a deșuruba niciun șurub.

Citește mai mult  De unde să cumpărați accesorii și mobilier de baie la modă?

5. Confort și protecție a mâinilor

Designul inovator, fără margini, elimină nevoia de detergenți care conțin substanțe chimice puternice, cum ar fi clorul. Acest lucru nu înseamnă că nu mai este necesar să se poarte mănuși de cauciuc și alte măsuri de siguranță atunci când se manipulează echipamentul sanitar. O dezinfecție fiabilă necesită în continuare utilizarea de substanțe chimice de uz casnic. Cu toate acestea, vor exista mai puține cazuri de afectare a mâinilor, a organelor respiratorii și a ochilor.

6. Spălarea devine mai eficientă

Dezvoltarea toaletelor fără margini marchează o nouă etapă în tehnologia de spălare. Forma reproiectată a bolului necesită o nouă abordare a modului în care apa curge pe pereți. În anii următori, aceasta înseamnă că designerii vor lucra din greu la noi modele de jeturi și clapete care să prevină stropirea și să organizeze fluxul de apă pe suprafața vasului.

Clean On este inovator: duza de pulverizare curbată, de formă ergonomică, permite injectarea apei la presiune ridicată, îmbibând întreaga suprafață a bazinului.

7. Inovatoare – nu trebuie să însemne scump

Atunci când o nouă tehnologie ajunge pe piață de la un număr limitat de producători, prețul dispozitivului este adesea inaccesibil pentru majoritatea oamenilor. Acest lucru poate fi văzut în mod clar pe piața televizoarelor HD, a mașinilor și a multor alte produse. Treptat, atunci când tehnologia este solicitată, ea este adoptată de producătorii din sectorul economic și prețul produsului scade. Dar acest lucru nu este valabil și în cazul toaletelor fără margini. Tehnologia produselor se schimbă puțin, astfel încât, în ciuda noutății toaletelor fără margini, prețurile obiectelor sanitare îmbunătățite nu diferă de prețurile toaletelor tradiționale din aceeași clasă.

Citește mai mult  Robinete de bucătărie: grupuri de prețuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: