Proiecte cu 5 băi într-o clădire de apartamente cu două camere din seria I-155

Merită să combinați o baie privată, dacă este posibil? Puteți alege între o cadă de baie completă sau un duș de tip walk-in? Chiuvetă de sine stătătoare sau încorporată în blatul de lucru? Modelele noastre vă ajută să alegeți.

Amenajarea originală a băii într-un apartament cu două camere din seria I 155.

Un WC separat în casele I-155 este obișnuit în apartamentele cu o suprafață cuprinsă între 50 și 70 de metri pătrați. . Asta pentru apartamente spațioase cu unul sau două dormitoare. Ce este un design pentru o cameră de 4 metri pătrați?. baia este alegerea potrivită pentru baie?

Dacă aveți o suprafață de 1,5 metri pătrați, baia dvs. este finalizată și se implementează un design arhitectural de TECEprofil. M de WC și puțin sub 3 metri pătrați de WC. m baie, încercați să combinați spațiul. Pe o suprafață de aproximativ 4,5 m², partea stângă a fotografiei prezintă cele mai simple soluții. m poate găzdui deja destul de multe. Pe maneta din dreapta poate fi folosită pentru a deconecta cada de la perete 5 soluții de design.

Proiect de design 1

Nu există neconcordanțe. Cel mai simplu mod de a reproiecta o baie de 4mp. m² în casele din această serie- Îndepărtați peretele despărțitor care separă baia de WC. Obiectele sanitare rămân la locul lor. Dar conducta de aer este pe deplin utilizabilă: sistemul de instalații sanitare este ascuns în ea, iar sistemul de deșeuri este ascuns. Și în același perete despărțitor din gips-carton am instalat o priză de curent și un întrerupător pentru lumina oglinzii.

În fotografie: Proiect de design realizat de Oksana Oksana Veselov pentru concursul Puravida/Hansgrohe. Mergeți la

Citește mai mult  Toaletă turcească Genoa Bowl

În imagine: Design de Anne Filodor pentru concursul Puravida/Hansgrohe. Pe un vas de toaletă pe de altă parte. Această cameră are o suprafață de 4 metri pătrați. m vă permite chiar să creați spațiu în alcov pentru o mașină de spălat. Pentru a face ușa mașinii de spălat complet deschisă, mașina însăși este destinată să ridice podiumul sau să înlocuiască o modificare a modelului tradițional cu un model încărcat vertical.

În fotografie: design de Alexey Ovchinnikov pentru concursul Puravida/Hansgrohe. La

În fotografie: designul Oksana Parfeniuk pentru concursul Puravida/Hansgrohe. La

În fotografie: soluția de design de Valeria Sennikova pentru concursul Puravida/Hansgrohe. Pe pagina proiectului puteți vedea numele instalațiilor recomandate de autor

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: