Robinete de bucătărie: grupuri de prețuri

Prețurile robinetelor de amestec variază, la fel ca și prețurile acestora. Cele mai simple modele de înaltă calitate încep de la 1500 de Leu, iar limita superioară este limitată doar de imaginația clientului și a designerului.

Rentabil

Până la 5000 rbl. În grupa de preț buget, lucrează aceiași producători de top ca și în grupele de preț mediu și premium. Singura diferență este reprezentată de capacitățile modeste ale mixerului: nu există nici o gură de scurgere și nici alte "facilități" suplimentare. Practic, este un mixer cu o singură pârghie, cu o gură de scurgere pivotantă ( 0-120 grade ). Chiar și modelele cu preț redus pot fi echipate cu deviatoare, limitatoare de debit și de temperatură. Forma modelelor este cea mai simplă, cu un finisaj de.. crom lustruit.

Exemple de interval bugetar ( între 2 și 5 mii. ).

  • În imagine: AP8420CR de Apell
  • În imagine: modelul KD 3205-F05 de la fabrica KorDi
  • În fotografie: Nordic Plus din Gustavsberg
  • În fotografie: modelul MB2 H de la Teka

În imagine: AP8420CR de Apell.

Disponibil de la

Sub 15k. freacă. Prețul mixerelor din această gamă de prețuri este alcătuit din două lucruri: calitate și caracteristici suplimentare care fac viața de zi cu zi în bucătărie mai confortabilă. Această gamă de robinete dispune deja de un filtru de apă cu indicator de uzură. Multe modele din această gamă de prețuri au o funcție de fierbere a apei pentru băuturi calde.

Gura de scurgere de pe aceste modele nu numai că are o gamă largă de pivotare, dar are și opțiunea de a limita unghiul de pivotare. Puteți alege robinete cu supape suplimentare pentru conectarea aparatelor de bucătărie, precum și cu gură de scurgere și aerator multimodal. Formele sunt mai "de designer". Acesta nu este un capriciu al producătorului, ci rezultatul unei cercetări și dezvoltări serioase de exemplu, își petrec timpul căutând o gură de scurgere care produce mai puțini stropi atunci când intră în contact cu chiuveta.

Citește mai mult  Cum să cumpărați un robinet cu funcție de filtrare a apei

Modele în gama de prețuri medii ( până la 15pc.) caracteristici solide: gamă largă de mișcare, supape suplimentare pentru conectarea aparatelor de bucătărie, gură de scurgere, aerator.

Scump

Clasa Premium: de la 15K. a se vedea. Alegerea este cu adevărat vastă: cu guri flexibile și aeratoare puternice care îmbogățesc apa cu oxigen și pot fi folosite atât ca un robinet normal, cât și ca un duș. Unii vor prefera modelele noastre fără atingere cu senzori de mișcare și mixerele cu LED-uri care luminează jeturile și accesoriile și îi informează cu privire la temperatura apei.

Unele companii pariază pe netezimea componentelor. Compania Grohe a dezvoltat tehnologia SilkMove, cartușele utilizează piese fabricate din aliaje ceramice speciale cu unsoare de teflon, care asigură o mișcare deosebit de moale și precisă a manetei. Dar prețurile lor sunt, de asemenea, de câteva ori mai mari decât cele ale modelelor din gama inferioară.

Robinetele, ale căror prețuri pornesc de la 15.000 de Leu, sunt adesea disponibile în mai multe finisaje (crom, oțel inoxidabil cu o oglindă sau lustruire mată, în cazuri speciale – în finisaje (oțel inoxidabil cu un finisaj satinat Platină și aur ) unele modele au mânere interschimbabile multicolore realizate din materiale neobișnuite ( cristal, de exemplu ). De obicei, gurile de scurgere pot fi rotite la 360 de grade. Mixerul în sine este capabil nu numai să încălzească apa clocotită, ci și să o filtreze până la calitatea apei potabile.

Robinete de top de la 15&brsf.Sunt alese doar mărci bine cunoscute, designeri de top și tehnologie de vârf. Producătorii își încarcă produsele cu electronice cu o mulțime de funcții suplimentare.

Citește mai mult  Mikhail Chizhov despre tendințele la modă și cheltuielile rezonabile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: