Cazane de gaz la diferite prețuri: care este diferența?

Alegeți un cazan de buget sau premium? Costurile unei achiziții costisitoare sunt justificate sau se vor dovedi a fi o cheltuială inutilă?? Totul este determinat de situație.

Clasa economică

Prețul cazanului de gaz până la 40 thsd. Leu. Tehnica este echipată cu setul de bază al funcțiilor, oferind în primul rând fiabilitate și siguranță în muncă, dar fără "ornamente" inutile. EFICIENȚĂ 91-92%. Puterea este relativ scăzută, dar este suficientă pentru încălzirea unei locuințe compacte de până la 200 de metri pătrați. metri. Practic, acestea sunt cazane cu o schemă cu două circuite Apa caldă este furnizată de un al doilea schimbător de căldură, cu trecere prin flux. Au o funcție de control și reglare a flăcării arzătorului; de obicei, pot funcționa și cu gaz lichid. Caracteristici. Avantajele tehnicii bugetare sunt că este adaptată la condițiile severe din România: presiune diferențială, defecțiuni în alimentarea cu energie electrică. Cazan scump cu inteligență Automatele, în astfel de condiții, se vor opri. O "clasă economică" va continua să lucreze.

Segmentul de mijloc de gamă

Prețul cazanului de gaz la 80-100 mii. Rule. Cazanele pe gaz din acest grup reprezintă o combinație optimă de calitate și funcționalitate. Au o eficiență mai mare și un factor de eficiență de 92-93%, complet adaptat la condițiile din România. Echipat cu un sistem automat care reglează un consum de combustibil și o putere rațională în funcție de temperatura exterioară, de mărimea casei și de alți parametri. Caracteristici. Acestea pot fi conectate la diferite circuite ( radiatoare, încălzire prin pardoseală și prin perete ). Interfață convenabilă, sistem de siguranță încorporat: sunt afișate informații despre defecțiuni, este disponibilă oprirea automată. Aproape tăcut.

Clasa Premium

Preț 120- 200 de mii. Leu. Este alegerea potrivită atunci când investiția inițială serioasă vă permite să economisiți bani mai târziu. Acesta ia în considerare căldura extrasă din vaporii de apă produși prin arderea gazului ) utilizează puțină energie electrică, iar consumul de combustibil este de câteva ori mai mic decât cel al cazanelor convenționale. Caracteristici. Astfel de cazane sunt aproape complet automatizate și pot funcționa în sistemul "smart home". Electronica reglează microclimatul, asigură caracteristici optime de emisie în mediu etc.. Astfel, combustibilul este consumat exact atât cât este necesar pentru menținerea unei temperaturi confortabile în casă.
Citește mai mult  Avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de cazane


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: