Cum să atașați corect instalația de pre-perete

Toaletele, bideurile și chiuvetele suspendate pe perete facilitează curățarea încăperii, economisind spațiu și având un aspect estetic plăcut. Tehnologia modernă vă permite să montați instalația sanitară suspendată pe perete oriunde doriți. Dar diferiți pereți au propriile lor caracteristici speciale.

Cum de a alege o instalație de pre-muros aprobată? Toaleta suspendată este fixată pe perete cu ajutorul unei construcții speciale de instalare, care poate fi cu ramă sau modulară.

Instalarea premontată a cadrului permite montarea pe orice tip de perete, precum și pe un WC sau pe o chiuvetă.

În fotografie: schema de fixare a sistemului de instalare 38525 000 de Grohe pe peretele masiv.

  • Cutii de instalare pre-muros A se utiliza numai pentru instalarea la WC și numai pe un perete solid. Toate elementele sunt fixate cu ancore.
  • Cadre de instalare înainte de perete. Cadrul este o construcție din oțel, pe care sunt montate rezervorul încorporat, vasul de WC și alte elemente. Lățimea standard a cadrului este de opt mm 50 cm, redus- 40 și 35 cm. Există ( scăzut ( sub fereastră ) colț; sub podea de încadrare- pentru fixarea instalațiilor sanitare pe pereții despărțitori ușori.

Exemple de sisteme de instalare a cadrelor de la diverși producători.

  • Sistemul de instalații sanitare Roca 890040000
  • Sistemul de instalare 111.100.00.00.1 de la Geberit
  • Sistemul de instalare de perete 38721 000 de la Grohe
  • Sistem de instalare 9137200001 de Ido

Sistem de instalații sanitare Roca 890040000.

Citește mai mult  Scurgeri, drenaje, sifoane de mirosuri: Ce trebuie să știți despre tehnologia de drenaj sub pardoseală

Împreună sau separat? Instalarea WC-ului și a instalației de perete poate fi furnizată de diverși producători. Puteți economisi dacă achiziționați un sistem aprobat de instalare a pereților de preinstalare de la o companie de renume, precum și WC-ul în ansamblu de la un producător mai ușor. Înainte de a cumpăra o toaletă suspendată, asigurați-vă că distanțele de fixare pe ea și pe cadru sunt aceleași: de obicei 18 sau 23 cm.

Este sigur? Proiectat pentru a-și suporta propria greutate și o greutate de 200 kg, fragilitatea sa este iluzorie. Adesea, oamenii nu sunt pregătiți să cumpere o toaletă suspendată în perete de teamă că vor trebui să deschidă peretele în caz de spargere. Nu este cazul. Plăcuța mare de culoare ascunde o trapă de reparare prin care se poate repara ruptura. Rezervorul este fabricat din plastic robust și are o protecție anti-condensare. Revărsarea apei este împiedicată de un sistem special de drenaj în caz de defecțiune a flotorului.

În fotografie: Flaminia WC IO12.

Cum se montează? Instalația de perete este fixată pe perete după un model standard Două șuruburi în perete, două șuruburi în podea. Accesoriile sanitare și elementele de fixare sunt deja poziționate corect pe cadru. După ce cadrul este atașat și echipamentul este conectat, acesta este închis cu gips-carton, creând un perete fals. WC-ul este atârnat pe stâlpii de instalare. Schema de lucru cu instalarea blocului este aceeași, dar toate elementele sunt fixate separat. Vă rugăm să rețineți: Toaleta suspendată pe perete trebuie să fie la o înălțime de 40-43 cm ( marginea superioară ) de la sol pentru a evita o utilizare inconfortabilă.

Citește mai mult  Ce trebuie să știți atunci când vă decideți asupra unui sistem de instalare

Peretele este important? Toaleta suspendată pe perete poate fi instalată practic oriunde, dar trebuie să se ia în considerare situația peretelui.

  • Partiție ușoară. Pentru a fixa o toaletă suspendată pe perete pe un perete de gips-carton sau bloc, există instalații speciale: cadrele sunt susținute de picioare largi, care distribuie sarcina principală pe podea. Acestea sunt ascunse în podeaua sau podiumul finit.

Pentru instalarea în pereți fragili și pereți despărțitori, recomandăm cadrele din oțel cu tălpi largi, care sunt ancorate în podea cu șuruburi.

Cum se instalează într-un colț? Există o instalație de colț pentru asta: un cadru îngust cu profile înclinate. Rezervorul triunghiular și elementele de fixare economisesc spațiu. Ansamblul este fixat pe podea cu două șuruburi și patru.. împotriva a doi pereți. De asemenea, puteți instala o instalație obișnuită de preperete într-un colț prin achiziționarea unui dispozitiv de fixare special.

În fotografie: Interior de baie dintr-un proiect realizat de designer
Sistem de instalare 5A2640C00 din colecția Silver / Silver Shadow / Silver Crown de Roca Sistem de instalații sanitare Ido 6604500001 Sistemul de instalare de perete Agape Pillar 2

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: