Grohe proiectează baia viitorului

Tehnologie sanitară pe care o puteți lua cu dumneavoastră. Un proiect realizat de Grohe și designerul Paul Flowers la Fuorisalone 2014.

Viața modernă devine din ce în ce mai rapidă, iar oamenii se deplasează adesea dintr-un loc în altul. Aceștia își iau cu ei piesele de mobilier preferate, dar lasă instalațiile sanitare în vechea lor casă. Poate fi dificil să mutați o cadă de baie voluminoasă în afara casei. Colecția concept Grohe rezolvă această problemă.

Gama de baie este dezvoltată de Paul Flowers ( Paul Flowers )- Designerul de renume mondial și vicepreședintele senior al departamentului de design de la Grohe. În colaborare cu DuPont™ Corian® a proiectat "baia viitorului". Mobilier, accesorii și obiecte sanitare – inclusiv căzi de baie, lavoare și tăvi de duș – așezate pe picioarele lor astfel încât să pară vizual mai ușoare. În plus, fabricate din DuPont™ Corian®, Articolele cântăresc mult mai puțin decât omologii lor de lut. Și poate fi mutat de la un apartament la altul, dacă doriți.

O temă futuristă În contururi fluide și accesorii avansate din punct de vedere tehnologic. Puteți porni dușul sau umple cada de oriunde din apartament.. cu un controler digital fără fir. De asemenea, reglează temperatura apei. Culorile colecției sunt neutre și durabile – albul și negrul sunt mereu la modă.

Explorați alte colecții de la Grohe.
Citește mai mult  Design monolitic de la Geberit
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: