I-Renovare proiectează București

Consor╚Ťiul I-Renovatsia a fost ├«nfiin╚Ťat pentru a lucra la un concurs de renovare a cartierelor reziden╚Ťiale din Bucure╚Öti.

În imagine: Ivan Kolmanok și Alexander Tomashenko.

Echipa interdisciplinar─â I-Renovation lucreaz─â la un proiect de concurs pentru noi cartiere reziden╚Ťiale pe locul unor case demolate din Bucure╚Öti. Consor╚Ťiul I-Renovation este alc─âtuit─â din arhitec╚Ťi, ingineri, economi╚Öti, planificatori, urbani╚Öti, sociologi ╚Öi o mul╚Ťime de alte profesii esen╚Ťiale. «I-Renovare a fost creat la ini╚Ťiativa fondatorilor AI-arhitec╚Ťi Alexander Tomashenko ╚Öi Ivan Kolmanok, ╚Öi partenerii lor Alexander Weisfeld (attica ) ╚Öi Yuri Sheredeg ( biroul AK & Partners ). Consor╚Ťiul a fost format pentru a participa la un concurs de arhitectur─â ╚Öi planificare urban─â pentru dezvoltarea conceptelor de renovare a siturilor experimentale ale stocului de locuin╚Ťe din Bucure╚Öti. Activitatea consor╚Ťiului poate fi urm─ârit─â online pe canalele de socializare ale I-Renovation.

Echipa s-a str─âduit s─â difuzeze proiectul online. ├Än acest fel, comunitatea comunic─â ├«n mod activ cu cet─â╚Ťenii, consult├óndu-le opiniile ╚Öi demonstr├óndu-╚Öi politica de proiectare deschis─â. Crearea unui forum de discu╚Ťii ╚Öi dezbateri pe acest subiect fierbinte I-Renovare face ca procesul s─â fie viu, interac╚Ťion├ónd ├«n timp real cu reziden╚Ťii, profesioni╚Ötii, clien╚Ťii.

Cite╚Öte mai mult  Gr─âdini╚Ť─â nou─â ├«ntr-o cas─â cu arhitectura autorului ├«n Khimki
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: