Jacob Delafon capete de duș

Jacob Delafon a adus la viață peisajele arhitecturale și naturale ale Franței în designul noilor sale căști de duș AWAKEN și BEAT.

Noile căști de duș AWAKEN și BEAT au fost inspirate de natură și arhitectură. Apusurile de soare îmbrăcate în soare de la Saint Tropez și formele maiestuoase ale Catedralei Sacré-Coeur din Paris sunt întruchipate în designul noilor căști de duș. Colecțiile au fost alese la un preț accesibil.

Colecția AWAKEN un design atractiv, o garanție a unui debit de apă puternic și un raport preț-performanță plăcut. Se poate alege între două modele diferite: Geometric și Organic. Forma geometrică a capului de duș Geometric, cu unghiuri proeminente, demonstrează un aspect rapid. Modelele organice, pe de altă parte, au un stil mai fin și mai moale Liniile sale ușoare creează un sentiment de pace și liniște de care aveți uneori nevoie.

Dușul de mână multifuncțional este disponibil într-o dimensiune de 110 mm. Capetele de duș sunt ușoare și foarte confortabile de utilizat. În colecția AWAKEN, puteți selecta unul dintre cele trei moduri care se potrivesc nevoilor dvs. Silențios – Un mod delicat, cu o presiune de ieșire medie, în care apa curge din toate duzele, potrivit pentru utilizarea zilnică. Un jet puternic este necesar atunci când doriți să vă clătiți șamponul din păr, de exemplu. Intensiv- Cel mai puternic mod de jet este perfect pentru masaje.

Capetele de duș AWAKEN sunt echipate cu o pârghie de comutare ușor de utilizat, care facilitează schimbarea modelului de pulverizare. Cu tehnologia MasterClean™ Setul de duș BEAT este conceput pentru a elimina practic toate urmele de înfundare cauzate de apa dură. Capul de duș poate fi curățat prin simpla ștergere cu o atingere ușoară. Setul de duș include un braț de pulverizare a mâinilor, un furtun de duș și un vas de săpun toate piesele sunt ușor de instalat. Toate capetele de duș din colecție îndeplinesc cerințele LEED și WaterSense, pentru a economisi resursele de apă.

Citește mai mult  Roca Master Design Challenge

Susținătorii simplității rafinate vor aprecia capul de duș manual BEAT. Designul colecției este inspirat de arhitectura lofturilor elegante și minimaliste din estul Parisului și de interioarele și exterioarele distincte ale clădirilor. Dușul de mână multifuncțional BEAT vă oferă posibilitatea de a alege între 4 moduri de apă: Mod ploaie, Mod Boost, Mod masaj concentrat, Mod clasic. Setul de duș BEAT este ultra-compact: un duș de mână de 90 mm, un furtun flexibil de 160 cm, care nu poate fi răsucit, și o bară de duș metalică de 600 mm înălțime. Toate elementele setului sunt disponibile într-un finisaj robust și rezistent la coroziune. Dușul poate fi curățat cu o cârpă umedă. Capul de duș și setul de duș sunt în culoarea crom lustruit.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: