Laufen deschide un showroom neobișnuit la Madrid

Noul showroom al Laufen Bathrooms din Madrid, proiectat de Patricia Urquiola, este dedicat arhitec╚Ťilor, designerilor ╚Öi profesioni╚Ötilor.

Laufen deschide un nou showroom ├«n Madrid. Patricia Urquiola s-a ocupat de designul interior unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi, mai titra╚Ťi ╚Öi mai versatili designeri ai timpului nostru. Un nou showroom cu o suprafa╚Ť─â de aproximativ 200 de metri p─âtra╚Ťi.. Amplasat ├«ntr-o vil─â istoric─â de la ├«nceputul anilor 1900. Organizat pe dou─â etaje, acest spa╚Ťiu expozi╚Ťional atr─âg─âtor este rezervat exclusiv arhitec╚Ťilor ╚Öi designerilor.

Folosind o abordare senzual─â, Patricia Urquiola a reu╚Öit s─â capteze spiritul companiei elve╚Ťiene ╚Öi a creat un spa╚Ťiu cu o ambian╚Ť─â realist─â, informal─â, potrivit─â pentru a g─âzdui profesioni╚Öti din industrie.

Noul showroom este un fel de centru de cercetare, unde tehnologii ╚Öi arhitec╚Ťii se pot ├«nt├ólni ╚Öi lucra ├«mpreun─â. Ideea a fost de a crea un spa╚Ťiu extrem de func╚Ťional, un nou tip de showroom ├«n care oamenii pot lucra. Un spa╚Ťiu discret este creat folosind marmur─â ╚Öi onix, sticl─â, r─â╚Öin─â ╚Öi stejar.

Pe l├óng─â spa╚Ťiile inspira╚Ťionale ├«n care sunt prezentate colec╚Ťiile Laufen, showroom-ul are ╚Öi o camer─â de modelare ├«n care designerii ╚Öi arhitec╚Ťii ├«╚Öi pot evalua proiectele actuale. Dou─â s─âli de conferin╚Ťe cu o bibliotec─â de materiale ofer─â acces la specifica╚Ťii tehnice ╚Öi genereaz─â idei pentru profesioni╚Öti. Un nou showroom ├«n Madrid- este un loc de inspira╚Ťie, unde produsele Laufen devin parte a proiectelor de design ╚Öi, prin urmare, parte a vie╚Ťii.

În imagine: Patricia Urquiola.

Cite╚Öte mai mult  Cersaie 2012 Cel mai bun: Starck's Bamboo
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: