Interiorul neobișnuit al unui apartament tipic cu o cameră: Picasso a fost aici

Proiectul "În stilul lui Picasso" este un interior pentru cunoscători: aici, arta și viața își estompează granițele dintre ele. Apartamentul excentric al Olgăi Filippova este un experiment de schimbare a realității și, în același timp, o clasă de masterclass despre cum să amesteci stiluri și epoci într-un interior.

Dacă sunteți în căutarea unor idei de studiouri, priviți designul îndrăzneț al acestui apartament tipic cu un dormitor – sunt multe de învățat aici.

Detalii despre apartament: Garsonieră tipică.

Ce își doresc clienții: combină o varietate de stiluri și imagini din diferite țări într-un interior, pivotul- Picasso și opera sa.

Proprietarii unui mic apartament standard cu o singură cameră au abordat-o pe designerul Olga Filippova cu o cerere neobișnuită: să creeze un eclectism furtunos și saturat în apartament, cu Picasso și operele sale jucând rolul principal. În acești metri pătrați modeste, proprietarii au vrut să obțină tot ce este mai bun din clasic și modern: Londra, Paris și Madrid, șic și austeritate, rafinament și confort. Designerul s-a lansat într-un experiment care a dus la un interior incredibil, care amintește de Aventurile lui Alice în Țara Minunilor: un amestec de culori, texturi și stiluri, completate de replici ale operelor marelui artist spaniol. Arată uimitor, în toate sensurile.

Suprarealismul începe în hol: pereții și ușile cu oglinzi, gresia în formă de tablă de șah pe podea și imprimeurile cu perspectivă falsă dizolvă literalmente spațiul. Este greu de știut unde se termină lumea reală și unde începe cea iluzorie. Între timp, oglinda nu este lipsită de utilitate: în spatele suprafeței reflectorizante cu o imprimare Picasso se află un dulap încorporat tridimensional.

Citește mai mult  Studio-apartament laconic în stil laconic: un proiect de Polina Osochenko

Camera de zi colorată poate fi privită la nesfârșit. Nu există nici un singur detaliu asociat în interiorul eclectic – chiar și perdelele de la fereastră sunt realizate din țesături diferite, o draperie este dungată, alta are un model floral. Un fotoliu cu dungi din epoca lui Ludovic al XVI-lea se opune scaunului Voltaire din piele roșie. Candelabrul eclectic are plafoane moderne și pandantive de cristal, iar covorul roșu cu piloți lungi este deja conștient kitsch. Un tavan complex cu inserții arhitecturale și de oglinzi și pereți goi creează un interior bogat și deloc plictisitor.

Pereții sunt finisați cu imitație de cărămizi, un semn de la un alt stil la modă: Loftul. Alături de copii ale picturilor suprarealiste ale lui Picasso, panourile cu text computerizat și perspectivă falsă nu numai că arată strălucitor, dar și neașteptat de armonios. O amenajare laconică a pseudo-șemineului este un contrast adecvat cu această explozie de culori și forme. Dreptunghiul negru al televizorului arată ca o operă de artă independentă pe acest perete.

Alcovul adăpostește zona de dormit. Aici, designul devine mai liniștit, cu alb și negru, completat de doar câteva accente roșii. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, dezordinea de decorațiuni și texturi continuă și aici: un tavan negru cu oglinzi (oglinzi! ) litere volumetrice, iluminare "neon albastru" a căpătâiului.

Celălalt perete al dormitorului are fotografii retro ale Londrei.

În sufragerie se regăsesc din nou gresia și oglinzile în formă de tablă de șah. Elementele de design "art deco" combinate cu detalii moderne au un aspect magic. O ușă cu oglinzi creează iluzia unei uși, dar nu și a unui coridor. Un uriaș graffiti suprarealist de pe perete, realizat din ipsos colorat, reprezintă din nou un citat din opera marelui spaniol, a cărui fotografie este atârnată pe perete alături de o imagine a New York-ului. Vocile și stilul diferitelor imagini sunt unite doar prin culoare și format ( ca și în cazul designului acestui &#41 apartament;. Un panou de sticlă invizibil cu text computerizat "completează" perspectiva deja distorsionată a spațiului, plasând oaspetele într-o lume a iluziei. Scaunele roșii – un punct de accent într-un interior alb-negru.

Citește mai mult  Pine Forest: Interiorul unei case de țară pentru un cuplu îndrăgostit de Bali

Planul de la etaj arată dispunerea tipică a apartamentului – toți pereții rămân la locul lor. Cu atât mai incredibil pare a fi efectul produs de decorator.

Proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul arhitecților Akimov și Toporov Interiorul apartamentului dintr-un proiect al KV-BURO Interiorul apartamentului dintr-un proiect al biroului de arhitectură KV-BURO
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: