11 întrebări despre un mixer modern

Alegerea accesoriilor este vast─â. Cum s─â alege╚Ťi modelul potrivit pentru dumneavoastr─â? Care este cel mai bun ├«n gama sa de pre╚Ťuri? A se vedea.

Ce trebuie s─â lua╚Ťi ├«n considerare atunci c├ónd alege╚Ťi un robinet mixer? ├Än primul r├ónd, poate fi asamblat ( orizontal pe perete ) sau vertical ( pe chiuvet─â ). ├Än cazul instal─ârii verticale, arunca╚Ťi o privire la chiuvet─â ╚Öi cad─â: c├óte locuri au? unul, doi, trei sau patru. Se m─âsoar─â diametrul lor ╚Öi t.. «spa╚Ťiere ├«ntre centre" ( de la centrul unei g─âuri la centrul celeilalte ). Ave╚Ťi probleme cu m─âsur─âtorile? — Cump─âra╚Ťi modelele de robinete mixer recomandate de produc─âtorii de c─âzi ╚Öi chiuvete pentru acest model special: destul de des, astfel de "perechi" sunt deja f─âcute pentru confortul dumneavoastr─â.

Cel mai comun mod de montare a robinetului? Marea majoritate a modelelor de pe pia╚Ť─â sunt concepute pentru instalare vertical─â, cu o singur─â gaur─â de instalare. Mixerul se instaleaz─â direct pe chiuvet─â sau pe blatul de l├óng─â ea.

Majoritatea modelelor de mixere sunt proiectate pentru montare vertical─â cu o singur─â gaur─â.

Ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi despre instalarea vertical─â? Marea majoritate a robinetelor noastre sunt universale: acestea pot fi echipate cu orice tip de conexiune. Conducta este flexibil─â ( este mai u╚Öor de instalat ) sau rigid─â ( este mai solid─â;. Furtunul flexibil este utilizat mai frecvent. Cea rigid─â trebuie s─â fie b─âtut─â pe lungime ├«n timpul asambl─ârii: asigura╚Ťi-v─â c─â nu sunt prinse a╚Öchii ├«n interiorul ╚Ťevilor ╚Öi apoi ├«ntre pl─âcile cartu╚Öului. Este destul de simplu de ├«ndep─ârtat: de╚Öuruba╚Ťi gura de scurgere aeratorul, iar apa sub presiune ├«nalt─â va sufla rumegu╚Öul.

Cite╚Öte mai mult  Mixere pentru chiuvete de baie: tipuri

Ce tip de mixer este mai popular: pârghie sau supapă? Este doar o chestiune de gust. Un mixer cu pârghie este mai ușor de controlat, iar un robinet cu două pârghii are un sistem mai bun de control al temperaturii.

Robinetele cu două mânere pot fi instalate în una sau trei găuri.

Care sunt cele mai fiabile robinetele de amestec?? Cartu╚Öul ceramic este cea mai bun─â alegere: ( spre deosebire de tipul discului metalic ) poate rezista la sute de mii de comut─âri. Desigur, factorul important este produc─âtorul de robinete ceramice: un robinet ceramic este un nume de marc─â garan╚Ťie de durabilitate.

Exemple de mixere cu o singură pârghie cu cartuș ceramic.

  • modelul BLANCOACTIS-S de la fabrica Blanco
  • Modelul 33241 002 de la Grohe
  • model GBG ND 40 Skandic 03 Termostat de la fabrica Gustavsberg
  • modelul 34820000 / 34820800 de la Axor, proiectat de Citterio Antonio

model BLANCOACTIS-S din fabrica Blanco.

C├ót de des trebuie s─â ├«nlocui╚Ťi cartu╚Öul?? Un produc─âtor indic─â de obicei o durat─â de via╚Ť─â de cel pu╚Ťin 5 ani. P─âstra╚Ťi instruc╚Ťiunile ├«ntr-un loc sigur ╚Öi la timp pentru a cump─âra cartu╚Öul corect pentru o ├«nlocuire ├«n regim de autoservire.

Pre╚Ť. Pute╚Ťi ob╚Ťine un robinet mixer cu toate caracteristicile avansate de care ave╚Ťi nevoie la un pre╚Ť rezonabil, iar majoritatea produc─âtorilor adaug─â noi tehnologii la gama lor de produse.

În imagine: AP8420CR de Apell.

Cum s─â evalua╚Ťi u╚Öurin╚Ťa de utilizare a robinetului? r─âsuci╚Ťi maneta mixerului selectat ╚Öi sim╚Ťi╚Ťi c├ót de u╚Öor se mi╚Öc─â. Unii produc─âtori ofer─â modele cu o ac╚Ťiune deosebit de lin─â ╚Öi un unghi larg de rotire a manetei ╚Öi a gurii de scurgere.

Ce tip de finisaj este cel mai potrivit pentru dumneavoastr─â?? Cromat de ├«nalt─â calitate, deoarece r─âm├óne mai curat pentru mai mult timp. Apropo, dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â monta╚Ťi orice fel de robinet de amestecare, utiliza╚Ťi o unealt─â cu f─âlci f─âr─â din╚Ťi ( ├«n caz contrar, exist─â un risc mare de deteriorare a acoperirii ). Sau pune╚Ťi sub f─âlci benzi de cupru, alam─â sau carton.

Cite╚Öte mai mult  11 modele de du╚Ö igienic

Robinetele cromate nu sunt doar un finisaj decorativ, ci și un protector de încredere împotriva coroziunii.

Care sunt caracteristicile celor mai bune robinete disponibile??

  • Limitator de temperatur─â maxim─â ╚Öi minim─â a apei de alimentare. Acest lucru este convenabil pentru familiile cu copii ╚Öi pentru persoanele ├«n v├órst─â. Temperatura maxim─â acceptabil─â este de obicei de 38┬░C.
  • Limita╚Ťi debitul de ap─â p├ón─â la 5-7 l/min. ( la un debit normal de 14 l/min. ).
  • Aerator – duza de pe gura de scurgere, care amestec─â apa cu aerul. Debitul de ap─â este mai bl├ónd ╚Öi capacitatea de drenaj este redus─â. Iar jetul de ap─â se simte la fel de "plin", ca f─âr─â aerator.
  • Robinet de picior cu p├órghie pe mixer: nu trebuie s─â scoate╚Ťi manual dopul de golire.
  • Un filtru de ap─â integrat ├«n mixer. Acesta completeaz─â, dar nu ├«nlocuie╚Öte filtrul de cur─â╚Ťare mecanic─â, care este de dorit s─â aib─â pe conductele de alimentare cu ap─â.

Cele mai bune robinete au un num─âr mare de func╚Ťii utile, care sunt furnizate de dispozitive speciale, cum ar fi limitatoarele de temperatur─â ╚Öi de debit, un aerator, o supap─â de picior, un filtru ╚Öi altele.

1 Cum s─â ave╚Ťi grij─â de robinetul dvs? Poate fi ╚Öters cu ap─â cu s─âpun ╚Öi uscat. Utiliza╚Ťi fie un detergent special, fie o past─â pentru o╚Ťel inoxidabil. Nu folosi╚Ťi niciodat─â agen╚Ťi cu substan╚Ťe abrazive, amoniac sau ├«n─âlbitor.

Deci, ce robinet este cel mai bun pentru dumneavoastr─â?? Este o chestiune de echilibru ├«ntre gusturile dvs. personale de design ╚Öi gama de caracteristici de care ave╚Ťi nevoie. Alege╚Ťi un produc─âtor ╚Öi un comerciant cu am─ânuntul de ├«ncredere ╚Öi evalua╚Ťi din nou aspectul ╚Öi u╚Öurin╚Ťa de utilizare.

Cite╚Öte mai mult  8 ├«ntreb─âri despre cabina de du╚Ö

Designul mixerului este un factor decisiv pentru sau ├«mpotriva unei achizi╚Ťii.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: