Frigiderul modern: ce ar trebui să fie un frigider modern?

Funcția principală a unui frigider este de a păstra alimentele cât mai proaspete posibil. Pe lângă considerentele tehnologice, printre criteriile care trebuie luate în considerare la alegerea acestuia se numără volumul și organizarea spațiului interior, iluminarea, nivelul de zgomot și faptul că face parte din interiorul bucătăriei.

În imagine: noua gamă NatureCool de la Bosch

Piața modernă este saturată cu cea mai recentă tehnologie și, în consecință, alegerea aparatelor de astăzi trebuie făcută cu mai multă atenție decât, să zicem, acum 15 ani. Vezi principalele criterii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un frigider.

Poziționat în spațiul bucătăriei.

În mediul Românesc, este de asemenea important ca frigiderul-congelator să economisească spațiu în bucătărie. Pentru spațiile mici, alegeți modele cu un design special și un mecanism de ușă cu balamale care permite deschiderea ușii chiar și atunci când frigiderul este lipit de perete. Ușa poate fi deschisă la 90 de grade, astfel încât nu aveți nevoie de spațiu suplimentar, iar toate sertarele din interior sunt ușor de scos. Modelele care pot fi instalate împotriva mobilierului fără spații laterale și din spate în bucătărie sunt foarte practice.

În imagine: Frigider Bosch NatureCool

Dimensiune.

În imagine: Tava Berry

Pentru cei care gătesc și mănâncă în mod regulat acasă, cu cât este mai mare compartimentul frigiderului, cu atât mai bine. Pentru referință: ( 257 l ) frigiderele cu un compartiment de congelare mai mare de 90 de litri au cel mai mare compartiment frigorific dintre frigiderele de doi metri NatureCool marca Bosch.

Citește mai mult  Cazane integrate pentru apă caldă menajeră

Acesta include, de asemenea, un compartiment spațios și specializat pentru fructe și legume, cu control al umidității, astfel încât cât mai multe produse pot fi păstrate proaspete și suculente.

Nivelul de zgomot.

Este important să alegeți un model de frigider care să respecte liniștea casei dvs. Nivel de zgomot acceptabil de 38 dB, comparabil cu o șoaptă ușoară. Acestea tind să aibă un compresor mai eficient, mai silențios și o izolare fonică optimizată. Nu există ventilatoare, iar răcoarea naturală se obține prin convecția aerului.

Amenajarea spațiului.

Desigur, nu puteți renunța la coșul de gunoi suspendat: protejează alimentele delicate și este convenabil pentru depozitarea formelor mici.

Cel mai bun aranjament al rafturilor din frigidere ar trebui să fie selectat pentru dimensiunea pachetelor alimentare populare în România. Este important ca rafturile să fie ușor de reglat pe înălțime. Mai mult confort la utilizarea accesoriilor, care măresc spațiul de depozitare disponibil al frigiderului-congelator și fac posibilă introducerea multor alimente în el.

Detaliile aparent discrete, cum ar fi inserțiile speciale glisante de pe fundul compartimentului pentru fructe și legume, fac viața mult mai ușoară. Acestea se asigură că poate fi trasă cu ușurință și că aveți acces ușor la alimente, chiar și atunci când este complet încărcată. Iar rafturile din sticlă din compartimentul de congelare fac posibilă eliminarea sertarelor și, prin urmare, creșterea semnificativă a volumului util.

Iluminat.

În imagine: În imagine: un frigider Bosch NatureCool

Frigiderul dvs. ar trebui să aibă un sistem de iluminat modern care să asigure o iluminare puternică și uniformă. Cel mai bun lucru este că luminile LED sunt integrate în pereții laterali și rămân vizibile atunci când aparatul este complet încărcat.

Citește mai mult  8 motive pentru a cumpăra o mașină de spălat vase

Păstrează alimentele proaspete.

Tehnologia utilizată într-un anumit model de frigider-congelator trebuie să asigure păstrarea prospețimii, aromei și gustului alimentelor. În mod ideal, evaporatorul din compartimentul frigiderului ar trebui să fie integrat în partea din spate a dulapului, astfel încât aerul să fie răcit uniform și natural, fără circulație forțată a aerului. Păstrarea prospețimii alimentelor și prevenirea uscării lor. În compartimentul de congelare, este mai bine ca circuitul de răcire să fie încorporat în pereți și să nu existe părți metalice în interiorul compartimentului de congelare. În acest fel, aerul cald și umed nu intră în contact cu ele, împiedicând formarea gheții pe suprafețele interioare.

Desigur, acestea nu sunt toate condițiile care trebuie îndeplinite atunci când alegeți un frigider. Dar pentru cei care iubesc mâncarea gustoasă și proaspătă, care gătesc în principal acasă și care se preocupă și de ergonomia bucătăriei, modelele care îndeplinesc toate criteriile de mai sus vor fi optime, cum ar fi gama NatureCool de la Bosch. Această nouă clasă de frigidere combină cele mai reușite soluții din întreaga gamă de tehnologii disponibile pe piață. Aflați mai multe la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: