Bideuri neobișnuite

Conținutul materialului
  1. Forma bideului
  2. Culori vii
  3. Tehnologia

Chiar și cele mai banale lucruri pot fi interesante și neobișnuite. Doriți un bideu cu un design Khokhloma sau Gzhel? Sau un model care nu se deosebește de chiuveta cu blat?

Ce poate fi neobișnuit într-un obiect atât de banal ca un bideu?? Se pare că nu e nimic de experimentat.. Vaza albă de lut va rămâne așa. Dar nu degeaba învață designerii, câștigă concursuri și primesc premii. Ei continuă să reinventeze ceea ce este familiar.

Forma bideului

Cele mai des experimentate de către designeri. Priviți imaginile cu bideul din acest articol. Pentru iubitorii de rotunjimi, există obiecte sub forma unei farfurii zburătoare, iar pentru cei care preferă totul practic și simplu modele unghiulare și instalația "white cube". Disponibil în mai multe versiuni!

Formele geometrice fac ca bideurile și toaletele să nu semene prea mult cu "frații" lor. Acestea arată mai degrabă ca niște lavoare minimaliste.

Culori vii

Puteți experimenta nu numai cu forma, ci și cu culoarea. De aceea, bideurile sunt uneori îmbrăcate cu flori de pajiște sau cu blaturi multicolore. O piesă care iese imediat în evidență, mai ales într-o baie albă clasică.

Versiuni de culoare albăstrele, auriu sau negru elegant: astăzi puteți găsi orice tip vă place.

Tehnologia

Progresul tehnologic nu a trecut pe lângă baie, ci și-a pus amprenta! De exemplu, unele bideuri sunt acum echipate cu un dozator de parfum de aer, controlul temperaturii apei și reglarea înălțimii scaunului. Și trebuie să apăsați un singur buton. Iar acum puteți cumpăra un WC de înaltă tehnologie cu funcție de bideu, care vine la îndemână atunci când nu aveți suficient spațiu în baie.

Citește mai mult  18 cabine de duș cu cadă de baie

Astăzi, bidet-ul inteligent poate face chiar și un test de sarcină.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: