7 idei neobișnuite de tavă de duș neobișnuite

Tavanele de duș sunt în mod tradițional albe, netede. Citiți "plictisitor". Dar puteți găsi și variante originale pe piață, dacă aveți nevoie de ele. Am numărat cel puțin șapte moduri de a face un spațiu de duș "fantezist".

Tavă de duș Kaldewei SUPERPLAN.

Tavane de duș cu model

Culoare și luciu. Tavă de duș Tava de duș cu un model poate fi de două feluri. Acestea fie urmează culorile la modă ale plăcilor ceramice din acest sezon ( decorațiuni florale, sau ornamente în auriu, de exemplu ). Sau gravură cu laser: adesea, pe tăvi sunt inscripționate fraze înaripate sau chiar pasaje întregi din texte clasice. Este clar că astfel de dușuri și tăvițe costă foarte puțin și nu toți producătorii le oferă.

Platoul de duș Flaminia Water Drop DR80.

Tăvile cu ștanțare

Duș cu masaj. Suprafața ridicată a tăvii de duș este destul de comună. Există o mulțime de variante: de la banalele "suprapuneri antiderapante" la cea mai comună Înainte de panoul de duș cu pietriș. În plus față de stabilitatea suplimentară a unui duș, aveți și beneficiile evidente pentru sănătate.. Un masaj plăcut al picioarelor.

Tavă de duș UDA8080ARA115GV de Villeroy& Boch.

La același nivel cu podeaua

Tavă fără margine. Tava de duș tradițională poate fi înlocuită cu o tavă de duș la nivelul podelei. Acestea reprezintă soluția preferată pentru cabina de duș fără uși în format openspace. În general, însă, nivelul pardoselii unității sanitare trebuie să fie ridicat. Este nevoie de atenție în ceea ce privește canalele de scurgere care clătesc în mod fiabil apa ( acestea sunt acoperite cu un grilaj decorativ ). Și, în general, pregătiți-vă pentru dificultățile inevitabile asociate cu îngrijirea și curățarea.

Tava de duș Element Planum de la Sprinz.

Montat fără scurgere

Scurgerea invizibilă . Bineînțeles, toate cabinele și tăvile de duș au un punct de scurgere. dar, deși este perfect vizibil pe modelele standard, este ascuns în unele dulapuri într-un mod special. Se folosește o placă decorativă, care are dimensiuni puțin mai mici decât cabina: apa intră în "al doilea fund". Inserția poate fi fie dintr-o singură bucată, fie sub formă de compozit, caz în care lasă apa să se infiltreze prin fisuri. Intarsia poate fi realizată din același material ca și bolul. Vine din lemn ( de obicei din lemn de tec rezistent la umiditate ).

Cabină de duș Saphir de la Sprinz.

Cu iluminare din spate

Tavă de duș cu LED-uri. cadă iluminată sau chiar o cabină de cromoterapie.. sugestiile obișnuite. Cu toate acestea, tăvile de duș cu surse de lumină LED integrate sunt încă disponibile doar la câteva ( Sprinz, de exemplu ). Luminile de sub picioare pot fi considerate cu greu ca o sursă suplimentară de lumină. Dar, cu siguranță, acestea adaugă o notă de originalitate experienței spa.

Tava de duș Purano de la Hueppe.

Formă

Neașteptat. Tavane de duș acrilice pătrate, dreptunghiulare, circulare sau chiar rotunde oferte destul de banale. Dacă baia dvs. este suficient de mare și puteți să o "mutați", puteți comanda și o tavă de duș din piatră naturală cabină de duș de la perete- urmăriți tăvile neobișnuite: pentagonale sau în formă de melc.

Tava de duș 276012000 de la Roca este fabricată din ceramică.

Materialul

Natural. Majoritatea dușurilor și a tăvilor sunt fabricate din acrilic și alte materiale compozite sintetice. Dar dacă sunteți înstăriți, puteți comanda și o tavă de duș din piatră naturală. Nimeni altcineva nu va mai avea un al doilea: este imposibil de copiat modelul venelor!

Alegerea unei tăvi de duș

Tavă de duș Twin Space 5056 din colecția Twin de la Flaminia tava de duș Stonefit de Samo Tavă de duș UDA8080ARA115V / UDA8080ARA115GV din colecția Architectura de la Villeroy& Boch

Citește mai mult  14 Cada de baie din fontă ovală
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: