Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți un mixer electronic

Nu numai că reglează în prealabil temperatura apei, dar este controlată chiar de creierul electronic. Ce progrese au fost înregistrate? Sortarea.

Care este principiul de control??

Fără pârghii și supape un tip neobișnuit de robinet mixer, acționat de pe tabloul de bord. elementele de control pot fi poziționate oriunde: lângă robinetul de amestecare, în partea de jos a gurii de scurgere sau chiar pe gură. Există, de asemenea, hibrizi care vă permit să comutați între modurile de funcționare electronică și manuală.

Se face o distincție între versiunile cu butoane și cele sensibile la atingere ale mixerelor electronice. Dacă vă gândiți la ce robinet să alegeți, trebuie să vă amintiți că comanda cu buton este cea mai sigură alegere pentru o chiuvetă, deoarece elimină erorile. Iar asta înseamnă mai puține șanse de arsură.

Puteți prestabili temperatura. Alegerea unui mixer cu senzor înseamnă, mai presus de toate, că nu există riscul de scaldare. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți copii. Avantajul evident al unui mixer electronic igienic în utilizare. În cele din urmă, puteți programa mai multe moduri pentru fiecare membru al familiei. Culoarea corespunzătoare a luminii va indica modul de funcționare care este utilizat în acel moment.

În fotografie: Grohe 36045 000 / 36045 LS0 / 36045 BS0 / 36045 KS0 robinet de amestec Grohe 36045 000 / 36045 LS0 / 36045 BS0 / 36045 KS0.

Cum funcționează?

Fără contact Senzorul cu infraroșu, care detectează mișcarea, este încorporat în corpul mixerului. Senzorul este plasat fie în baza aparatului, fie pe gura de scurgere a aparatului. Principiul de funcționare fără contact este familiar pentru mulți: puneți mâinile în apropierea senzorului.. scurgeri de apă, îndepărtați- se oprește. Nu trebuie să pierdeți timpul reglând temperatura și intensitatea fluxului de apă acestea sunt programate în timpul instalării.
Alimentat de la baterie sau de la rețea? Unele modele funcționează cu baterii – și sunt concepute pentru a fi înlocuite la fiecare doi sau chiar cinci ani.Altele sunt "alimentate" de la rețea. Există modele exotice care acumulează "lumină": sunt reîncărcate de lumina electrică din baie. Ce robinet să alegeți? — dacă ați planificat sau nu conectarea la chiuvetă ca parte a procesului de renovare. Dacă trebuie să dărâmați o nouă faianță pentru un robinet încastrat, atunci, bineînțeles, alegerea dvs. este cea corectă robinet cu baterii.

Citește mai mult  7 întrebări whirlpool

Ce opțiuni sunt disponibile?

De masă și montat pe perete. Modelele montate pe perete sunt familiare și se utilizează intuitiv. Unitatea de control electronic ( este ușor de accesat ) dacă este necesar. Modelele montate pe perete sunt o problemă diferită Versiunile montate pe perete: atunci când mixerul este montat, toate componentele sale sunt ascunse în interiorul peretelui. Doar senzorul cu infraroșu de pe gura de scurgere a mixerului rămâne vizibil. Mulți producători creează o unitate de control specială pentru a vă oferi acces ușor la comenzi și setări.

Exemple de robinete electronice moderne de amestec

Mixer Axor 38119000 / 38120000.

Robinetul 8514F de Laufen.

Robinet 526174700 de Roca.

Mixer Axor 10101000 / 10101800.

Robinet Newform 64311.

36082 000 / 36082 LS0 / 36082 BS0 / 36082 KS0 de la Grohe.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: