Gura cu gura de scurgere

Acestea pot fi semi-profesionale sau compacte. Prima va fi pe placul proprietarilor de chiuvete de bucătărie mai mari, iar cea de-a doua va fi pe placul celor care doresc pur și simplu mai mult confort.

Caracteristici

Diferite de robinetele obișnuite. mixerele de bucătărie tradiționale au o gură de scurgere înaltă, care poate fi rotită în ambele părți. Acest lucru face ca vasele să fie mai ușor de spălat, dar, la presiune ridicată, provoacă o mulțime de stropiri în jurul chiuvetei. Puteți evita acest lucru alegând un mixer de bucătărie extensibil. Un mixer cu o gură de scurgere va face lucrurile mult mai ușoare pentru gazde lucrări.

Model "duze". Mixerul este retractabil Robinete cu gura de scurgere se prezintă în trei tipuri. Într-un caz, gura de scurgere în sine este mobilă ( partea sa arată ca o duză pe un furtun flexibil ). o altă opțiune – Un mixer cu un pulverizator de mâini, în locul celui convențional furtunul și capul de duș sunt scoase în funcție de forma gurii de scurgere. În plus față de setările normale de pulverizare a apei și de temperatură, capul de duș retractabil are un comutator de control al jetului fix.

În cele din urmă, există robinete care au capul de duș instalat separat de corp pe propria deschidere în blatul sau chiuveta.

Robinetele cu gura de scurgere pivotantă și dușurile extractoare&nbspca parte a robinetului sau instalate separat&nbspfacilitează spălatul cât mai mult posibil.

Lungimea furtunului. Frumusețea mixerului cu gură de scurgere este că aceasta poate fi îndepărtată din dispozitivul de fixare și poate fi extinsă atât cât este necesar. Lungimea furtunului variază de obicei între 20 și 70 cm. Cu toate acestea, există unele modele în care gura de scurgere se întinde peste un metru.

Citește mai mult  Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți un mixer electronic

modele

Compact. După cum am menționat deja, un mixer de bucătărie extensibil adesea nu arată diferit de unul obișnuit. Furtunul este ascuns sub blatul mesei sau chiuveta și este scos prin corp, iar duza extractibilă este montată la același nivel cu suprafața gurii de scurgere. Atât la robinetele cu gură de scurgere, cât și la cele cu gură de scurgere, furtunul este, de obicei, cuprins într-un manșon metalic, un manșon împletit sau este confecționat din cauciuc. ultimele două variante sunt folosite mai des, deoarece furtunul ondulat necesită o gură mai largă, ceea ce nu se justifică din punct de vedere al designului. Sau întreaga gură de scurgere poate fi folosită ca mâner pentru o gură de scurgere extractibilă, iar furtunul trece doar prin carcasă, ceea ce este mai ușor pentru a acomoda un furtun mai gros.

Modelele compacte cu o singură pârghie au toate funcțiile unui mixer de bucătărie într-un design compact.

Semiprofesionist. Un mixer cu un cap de duș separat, care poate fi atașat lângă sau în locul gurii principale. În acest caz, o parte a furtunului de duș este întotdeauna vizibilă – iar acest lucru este deosebit de important în cazul capetelor de duș de înaltă tehnologie deasupra blatului de lucru. partea vizibilă a brațului pentru o mai mare rigiditate este susținut de un resort special. Și capul de duș în sine are aproape întotdeauna o pârghie separată pentru controlul debitului de apă și un regulator pentru modelul de pulverizare dorit. În cazul modelelor semiprofesionale, apa tinde să curgă la o presiune mai mare decât în cazul modelelor compacte.

Citește mai mult  Cum să instalați și să proiectați o cadă de baie

Robinetele semiprofesionale sunt cele care au un cap de duș separat, care poate fi atașat sau poate înlocui gura principală. Capul de duș este de obicei prevăzut cu o manetă care controlează debitul de apă și tipul de jet.

Ce tip să alegeți?

Dacă bucătăria dvs. are o chiuvetă mică, cu un singur bol, nu prea are rost să alegeți o vană de amestecare semi-profesională. Cel mai mic model, cu un furtun scurt și o duză extensibilă, este mai bun pentru spălarea vaselor mari – și a chiuvetei în sine. Chiar și cu două chiuvete, se poate renunța cu ușurință la versiunea compactă. Apropo, aceste robinete sunt mult mai populare decât cele semi-profesionale.

Dacă bucătăria dvs. are o chiuvetă cu boluri mari și foarte mari, nu vă puteți lipsi de un model semi-profesional. Furtunul lung este suficient de lung pentru a lucra fără să vă obosiți, iar presiunea ridicată înseamnă că puteți spăla vasele, fructele, legumele și ierburile mai bine. De asemenea, acestea au un design adesea mai atrăgător și reprezintă o completare perfectă pentru orice interior, cum ar fi un spațiu high-tech.

Ce criterii determină alegerea între mixerul compact și mixerul semi-profesional?? este, în primul rând, dimensiunea chiuvetei și numărul de boluri, dar și dragostea ta pentru gătit și mâncat… design.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: