10 Sfaturi pentru amplasarea dulapului

Dispunerea dulapului este determinat─â ├«n mare m─âsur─â de design ╚Öi de dimensiuni. Cum s─â transformi un obiect de mobilier voluminos ├«ntr-un aliat ├«n lupta pentru frumuse╚Ťe ╚Öi confort?

Dulap încorporat

1. ├Äntre pere╚Ťii de la cap─âtul din spate al camerei. Cel mai bun mod de a optimiza utilizarea camerei de zi f─âr─â a crea unghiuri moarte.

2. Un portic care ├«ncadreaz─â u╚Öa. Dac─â u╚Öa se afl─â ├«n centrul peretelui, dulapul este ├«n form─â de U; dac─â este orientat spre col╚Ť, dulapul este ├«n form─â de U ├Än form─â de L. ├«n sec╚Ťiunile inferioare ale unui astfel de dulap sunt umera╚Öe pentru haine, ├«n mezanin – cu at├ót mai spa╚Ťioase sunt interioarele articole folosite rar ╚Öi ├«mbr─âc─âminte de sezon.

3. Un dulap care ocup─â o parte din spa╚Ťiul de pe perete. Un perete desp─âr╚Ťitor construit special ├«nchide unul dintre pere╚Ťii laterali ai acestei unit─â╚Ťi. Aceast─â solu╚Ťie este deosebit de potrivit─â pentru ├«nc─âperile cu func╚Ťii combinate, de exemplu, un dormitor cu un col╚Ť de lucru ├«n zona de ni╚Ö─â.

4. dulap de col╚Ť. Adecvat pentru interioare ├«n holuri de intrare ╚Öi zone de locuit cu un contur complex, ├«n cazul ├«n care forma camerei trebuie s─â fie ajustat─â. Dou─â dulapuri ├«n col╚Ťuri opuse pot face o diferen╚Ť─â dramatic─â ├«n ceea ce prive╚Öte impresia de spa╚Ťiu ╚Öi ├«l fac s─â par─â mai dinamic ╚Öi mai spa╚Ťios.

Dulapurile ├«ncorporate folosesc la maximum fiecare centimetru p─âtrat de spa╚Ťiu disponibil.

Garderoba de raz─â

1. ├Än col╚Ťul dintre doi pere╚Ťi adiacen╚Ťi. Cea mai bun─â op╚Ťiune pentru un model concav, care economise╚Öte spa╚Ťiu ╚Öi face ca sistemul de depozitare s─â fie destul de spa╚Ťios. Din motive de siguran╚Ť─â, panourile laterale rotunjite sunt mai potrivite: fie au un panou lateral cu o curbur─â lin─â, fie sec╚Ťiuni curbe cu un contur fluid ╚Öi rotunjit.

Cite╚Öte mai mult  Distribu╚Ťie artistic─â

2. De-a lungul peretelui lung camer─â sau coridor. Aceast─â op╚Ťiune este potrivit─â pentru un model curbat ( convex ). Nu uita╚Ťi regula Cu c├ót interiorul este mai spa╚Ťios, cu at├ót mai multe curbe ╚Öi volume pot avea dulapurile cu raz─â, ╚Öi invers. ├Än caz contrar, ar fi incomod s─â te deplasezi ├«ntr-un astfel de interior.

3. Dulapuri cu valuri ( cu un S sau o form─â sinusoidal─â mai complex─â ). Relevant pentru camerele al─âturate. Peretele desp─âr╚Ťitor cu contururi netede curge ├«n cele ├«nvecinate ( coridor, living, buc─ât─ârie ). Potrivit pentru apartamentele cu plan deschis ╚Öi face posibil─â unirea vizual─â a mai multor zone. ├Än alte cazuri, forma sa activ─â ar supra├«nc─ârca inutil interiorul.

Dulapuri rotunde, cu col╚Ťuri u╚Öor flancate – solu╚Ťia perfect─â pentru o locuin╚Ť─â ├«n spa╚Ťiu deschis.

Dulapuri de sine st─ât─âtoare

1. Aranjament de perete sau de col╚Ť. Cea mai frecvent─â alegere pentru o camer─â cu mult spa╚Ťiu de depozitare, unde nu va p─ârea voluminoas─â ╚Öi nu va limita mi╚Öcarea.

2. C├óteva dulapuri identice cu l─â╚Ťime complet─â. Practic ├«n spa╚Ťii mici, unde un dulap voluminos ar ar─âta prea voluminos. O pereche de dulapuri ar face o frumoas─â compozi╚Ťie simetric─â axial─â: flanc├ónd o canapea, de o parte ╚Öi de alta a unei ferestre, ├«ncadr├ónd un pat.

3. Zonarea camerelor. De exemplu, un dulap de col╚Ť care este montat pe o parte a peretelui poate fi folosit pentru a separa zonele de dormit ╚Öi de studiu din dormitor, iar ├«n cazul dormitorului pentru copii pentru a separa patul de zona de intrare.

Designul neobișnuit și atrăgător este un argument excelent pentru un dulap de sine stătător.

Cite╚Öte mai mult  Casa &Objet, toamna 2012. Tendin╚Ťa Bling-Bling. Relief

Alege╚Ťi dulapuri

Sistem modular Line Schrank 25 din colec╚Ťia Line Schrank de Piure Tea Harlem armadio garderob─â T 251 din colec╚Ťia Tea de Fasolin CB-0100 Dulap din colec╚Ťia Canterbury de la Tudor Oak
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: