Designul dulapului din sufragerie

Înainte de a cumpăra un dulap pentru sufragerie, ar trebui să aveți o idee aproximativă despre cum arată diferitele modele. Alegerea depinde de locul în care veți amplasa dulapul și de ceea ce veți depozita.

Fiecare dulap de sufragerie are propriul său scop. De exemplu, vitrina este destinată expunerii de veselă frumoasă.

Lux în detalii. Sala de mese oficială, unde se adună VIP-urile în weekend, trebuie să aibă mobilier adecvat. Stilul – de obicei clasic, decorul – cât mai "bogat" posibil. Lemn sculptat manual, aurire, esențe de lemn prețios pentru fațade… Iar în spatele geamului unui dulap de lux se află porțelan din dinastia Qing sau o amforă antică…

În fotografie: Model Art. 900/V de Cappellini Intagli.

Ușile

Uși duble sau glisante. Dulapurile pentru depozitarea veselei, a tacâmurilor și a lenjeriei sunt adesea prevăzute cu uși cu balamale. Sunt ușor și confortabil de folosit, mai ales dacă se deschid la mai mult de 90 de grade. Numai anumite dulapuri de credință, dulapuri laterale și dulapuri laterale au fronturi glisante goale pe partea inferioară. Ușile alunecă una după alta, dezvăluind doar o parte din conținutul dulapurilor, nu întregul conținut stânga sau dreapta. Nu pot fi deschise complet. Unele modele de dulapuri au fronturi glisante complet din sticlă în partea superioară a dulapului. Ușile cu balamale sunt rareori folosite în dulapurile din sufragerie sunt mai degrabă caracteristice mobilierului de bucătărie.

Citește mai mult  Masă de luat masa pentru 1 persoană. și 100k. freacă. - care este diferența

Tipurile clasice de dulapuri de salon au adesea uși cu balamale; dulapurile moderne de salon de astăzi au uși glisante.

Decorațiuni peste tot! Panourile laterale ale dulapurilor de bufet și ale dulapurilor de sufragerie pot fi, de asemenea, montate ca elemente decorative. În unele colecții premium, acestea sunt căptușite cu pene, glazurate cu pietre prețioase sau sculptate în mod complicat. Alte părți ale setului de masă sunt decorate la fel de intens: masa, scaunele, rama oglinzii.

În fotografie: Tiffany como model din fabrica AltaModa.

Pereții laterali

Blank sau sticlă. Practic, toate dulapurile, mai presus de toate dulapurile din sufragerie, au pereți goi standard pe ambele părți. Panourile laterale din sticlă se găsesc doar pe vitrine și rafturi. Se pot vedea toate vasele de pe rafturi, care sunt, de asemenea, din sticlă. Dar puneți-vă un dulap cu "laturi" transparente într-un rând cu alte mobile, pe perete.. mijloace pentru a-și ascunde meritele. O vitrină sau o vitrină trebuie să stea singură, în locul cel mai proeminent.

Panoul din spate

«Front" și "backside". Cele mai multe dulapuri au un perete din spate din placaj sau din fibră de lemn, simplu și banal. Aceste dulapuri sunt proiectate pentru montare pe perete. De obicei, doar vitrinele sunt echipate cu "front" peretele din spate.. La fel de ornamentată ca și partea din față și părțile laterale. Exemplu: Un dulap de colț cu doi pereți goi și o față de sticlă. «"În sens invers" De asemenea, dulapurile sunt adesea acoperite cu tapet sau cu țesături.

Interiorul peretelui din spate al unui dulap poate servi ca fundal pentru obiectele expuse.

Citește mai mult  Danis Mednieks despre mobilierul pentru relaxare și reîncărcare

Suportă

Picioare sau soclu. Pe ce ar trebui să stea un dulap sau o vitrină? Există două opțiuni și fiecare dintre ele are propriile merite. Picioarele de la baza dulapului ușurează vizual construcția, o fac mai elegantă și, de asemenea, vă permit să ștergeți cu ușurință podeaua sub mobilier. Unele dintre picioare pot fi ajustate pentru a compensa podelele inegale.

Suporturile de pe mobilier sunt un semn al stilului său.

Ce tipuri de dulapuri sunt disponibile?? Unele arată ca niște comode, dar diferă prin prezența unor uși cu balamale sau glisante. Aceste dulapuri se numesc "credenza" în Italia. Celălalt model de bufet este un dulap jos, pe care se montează fie o vitrină vitrată cu uși, fie rafturi deschise. Dulapul clasic este o structură pe trei niveluri. Partea inferioară a unui astfel de piept de sertare este închisă de uși și sertare pentru tacâmuri, partea superioară este vitrată, iar în mijloc există o nișă spațioasă.

Ce dulapuri sunt disponibile în următoarele variante? Unele dulapuri arată ca niște comode, dar diferă prin faptul că au uși cu balamale sau glisante. Aceste dulapuri se numesc "creadenza" în Italia. Celălalt model este un dulap jos, pe care este montată fie o vitrină de sticlă cu uși, fie rafturi deschise. Dulapul clasic este o construcție cu trei niveluri. Partea inferioară a unui astfel de dulap are uși și sertare pentru tacâmuri, partea superioară este vitrată, iar în mijloc există o nișă spațioasă.

Ascundeți

Rafturi

În interior sau în aer liber. Dacă în partea inferioară a unui bufet sau a unui dulap de masă transversală vor fi așezate obiecte grele de servire a mesei: castroane de supă, salatiere, vaze de fructe.. rafturile sunt groase și robuste. Acestea sunt adesea fabricate din același material ca și panourile laterale goale. Iar dacă rafturile sunt la vedere ( într-o vitrină sau în partea superioară a dulapului ) este posibil să fie din sticlă. Acestea pot conține obiecte relativ ușoare, cum ar fi seturi de ceai de colecție, farfurii pictate manual etc dar nu în grămezi uriașe, ci câteva bucăți la un moment dat. Uneori, rafturile sunt echipate cu o lumină integrată ( această opțiune trebuie comandată separat ).

Citește mai mult  Masă de luat masa pentru 1 persoană. și 100k. freacă. - care este diferența

Sertare

Pentru tacâmuri și lenjerie. Sertarele extensibile sunt excelente pentru depozitarea obiectelor mici.. acestea sunt clar vizibile. De aceea, aproape toate dulapurile din sufragerie sunt prevăzute cu ele. Unele sertare au fundul tapițat cu catifea, ceea ce garantează depozitarea delicată a argintăriei.

Rafturile din sticlă călită sunt adesea groase și capabile să susțină obiecte grele.

Multe modele au un opritor: acesta împiedică sertarul să cadă, chiar dacă este tras până la capăt. fronturile sertarelor sunt întotdeauna goale. Acestea sunt concepute în același mod ca și ușile de mobilier care nu sunt vitrate.

Sertarele din sertare și dulapurile din sufragerie sunt echipate cu un sistem practic pentru depozitarea obiectelor mici.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: