11 șezlonguri din lemn

Un șezlong elegant din lemn nu este potrivit doar pentru grădină, ci și pentru un apartament de oraș. Priviți modelele din ședința foto editorială – este una care vă va plăcea.

Un scaun de șezlong din lemn este alegerea potrivită pentru iubitorii de materiale naturale. Descoperiți 11 dintre modelele noastre emblematice.

În ce stil s-ar potrivi un șezlong din lemn?? Un șezlong din lemn ar fi potrivit pentru un interior colonial. Aceștia folosesc de obicei materiale naturale, cum ar fi ceramica, lutul, bronzul și pielea. Mobilier în stil colonial tinde să fie simplu. O pernă moale cu o față de pernă realizată din țesătură naturală cu imprimeu floral adaugă eleganță și funcționalitate unui obiect elegant. Imaginați-vă cât de armonios ar fi un șezlong din lemn într-o zonă de relaxare, pe un covor țesut manual, în spatele unui paravan de răchită, la umbra unei plante tropicale într-o vază.

În ce stil s-ar potrivi un fotoliu din lemn?? Un șezlong din lemn va fi potrivit pentru un interior colonial. În crearea sa, ei folosesc de obicei materiale naturale – ceramică, lut, bronz, piele. Mobilierul colonial tinde să fie simplu în formă. O pernă moale cu o față de pernă din țesătură naturală cu un model de plante adaugă eleganță și funcționalitate acestui articol laconic. Imaginați-vă cât de armonios ar arăta un șezlong din lemn într-o zonă de lounge, pe un covor țesut manual, în spatele unui paravan de răchită sau la umbra unei plante tropicale într-o vază.

Ascundeți

Pentru grădină

Afară și sub acoperiș. Scaunul de șezlong din lemn cu punte moale vă va ajuta să vă recâștigați energia, să vă relaxați după o săptămână de muncă grea. Întinzându-vă pe suprafața curbată, puteți asculta ciripitul păsărilor, privi norii plutind pe cer sau pur și simplu puteți trage un pui de somn în aer liber. Dar nu uitați: seara este mai bine să aduceți șezlongul sub acoperiș pentru a proteja lemnul de roua sau ploaia de noapte.

Citește mai mult  Ecostable pentru laptopuri

Adăugați o masă joasă la un șezlong cu o bază similară din lemn și veți obține un pachet grozav!.

Pentru casă

Retragere urbană. Cine spune că un șezlong din lemn este potrivit doar pentru plein air?? Nu, deloc! Într-un apartament de oraș, este un plus binevenit: în serile lungi de iarnă trebuie să vă relaxați, să scăpați de depresie și chiar să citiți o carte. Alegerea de șezlonguri pentru casă este foarte largă. Astăzi, puteți găsi în showroom-uri un model realizat în întregime din lemn.. un șezlong este 100% din lemn.

Un șezlong din lemn poate fi amplasat într-un living, dormitor sau birou – atâta timp cât se potrivește cu stilul și culoarea interiorului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: