13 idei de depozitare a pantofilor pentru garderoba de la intrare

Înainte de a începe să vă aranjați dressingul acasă, trebuie să vă gândiți la umplerea acestuia, inclusiv în prealabil pentru a determina locurile de depozitare a pantofilor. Alegerea celor mai bune opțiuni.

Rafturi pentru pantofi

Vestiarele sunt locuri mari pentru a stoca o mulțime de lucruri, așa că încep cu rafturi, sertare, umerașe, umerașe, rafturi, coșuri și multe altele pentru a vă păstra garderoba în ordine. Cu toate acestea, organizarea internă a vestiarului puteți întotdeauna să planificați și să comandați în mod independent umplerea, ceea ce pare convenabil pentru dvs.

Tema ședinței foto editoriale Idei de depozitare a pantofilor pentru garderobă. Explorați fotografiile și decideți care este cea mai bună opțiune de depozitare pentru dvs. Primul lucru de care trebuie să țineți cont este dimensiunea colecției dumneavoastră de pantofi.

Cea mai simplă și, în multe privințe, cea mai confortabilă opțiune suport de pantofi spațios și de înălțime completă. Opțional, puteți comanda rafturi, care vor fi plasate sub rafturile de haine. Puneți o pereche de pantofi pe raftul de sub costumul de afaceri pe timp de noapte și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ce să purtați dimineața înainte de a merge la serviciu. Treningurile trebuie depozitate lângă treninguri și cizmele lângă hainele de exterior totul la locul lui.

Pentru a vă păstra pantofii fără dezordine, ați putea lua în considerare instalarea unui suport de pantofi în partea din față a dulapului, cu uși goale sau transparente pentru a arăta unde se află pantofii dvs. Există rafturi cu rafturi extraibile și există rafturi cu rafturi metalice.. Cele mai comune materiale sunt mai rezistente decât lemnul. De asemenea, uitați-vă la unghiul rafturilor. Rafturile amplasate la un unghi de 45 de grade sunt mai bine vizibile din lateral și puteți depozita nu numai pantofi, ci și cizme.

Citește mai mult  15 canapele cu tapițerie florală
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: