13 modele de dulap de pantofi

Pentru a evita să vă lăsați pantofii la ușă când ajungeți acasă, acest dulap spațios și elegant poate fi instalat lângă ușă. Nu numai că vă va salva holul de dezordinea de pantofi, dar este și o piesă de mobilier frumoasă.

Pentru pantofi, cizme și ghete

Dacă aveți o familie numeroasă, puteți găsi destule perechi de pantofi pentru a le depozita într-un dressing întreg. Dar când te duci acasă, de obicei, nu îți pui pantofii în dulap imediat ce îi pui deoparte. De obicei, ne descălțăm în prag și ne lăsăm pantofii acolo. În timp, rezultatul este o colecție considerabilă de încălțăminte care se acumulează sub ușă, care ajunge sub picioare și face ca holul să pară aglomerat.

Dulapul de pantofi de pe hol ne va ajuta să rezolvăm această problemă. Aceste unități de podea compacte sunt excelente pentru a vă depozita cele mai recente cizme, pantofi, ghete și bagaje, precum și crema de lustruit pantofi în sertarele de sus.

Pentru a-l alege pe cel potrivit pentru holul tău, trebuie să-ți dimensionezi corect "garderoba de pantofi". O mulțime de spații de depozitare spațioase, cu încălțăminte înaltă pentru holul dvs., cu rafturi adânci care se extind pe întreaga înălțime a dulapului. Poate conține până la zece sau cincisprezece perechi de pantofi. Alte cutii de pantofi pentru hol sunt compacte și ideale pentru coridoarele strâmte, dar nu conțin decât o pereche de cizme și câteva perechi de pantofi. Un dulap pentru hol este prevăzut cu uși cu balamale sau ușile se ridică pe suporturi și are adesea o pereche de sertare pentru depozitarea accesoriilor pentru încălțăminte. Modelele moderne de dulapuri sunt fabricate din metal, plastic, MDF și decorate cu furnir, lac, oglinzi, printuri la modă. Cutiile de pantofi clasice din lemn adevărat sunt tratate cu acoperiri speciale pentru a preveni uscarea și deformarea mobilierului.

Citește mai mult  14 Birouri care pot fi folosite ca birouri de calculator
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: