14 seturi de holuri în stil modern

Stilul modern în holurile de intrare: Minimalismul și compactitatea sunt pe primul loc. Chiar și în apartamentele spațioase, mobilierul din hol nu trebuie să aglomereze spațiul. Ar trebui să ne ajute să împachetăm și să plecăm, lăsându-ne în același timp suficient spațiu pentru a ne mișca.

Indiferent de stilul contemporan în care îți decorezi casa.. High-tech, avangardă, pop art sau loft Setul modern pentru hol trebuie să combine două lucruri: să fie atractiv din punct de vedere estetic și funcțional, ca o cabină de navă spațială. De aceea, designerii preferă forme stricte și simple și evită dulapurile voluminoase. Astfel de tehnici ajută la valorificarea la maximum a spațiului mic, fără a aglomera holul cu obiecte inutile care apar inevitabil atunci când există rafturi libere. Selecția de mobilier contemporan de anticameră din această ședință foto – fotografiile arată că, chiar și într-un cadru aparent minimalist, modelele sunt cu siguranță pe placul multor pasionați de stil Frumusețea și bogăția seturilor sunt accentuate de finisaje scumpe, luciu înalt și specii rare de lemn.

Citește mai mult  Eugenia Soboleva despre mobilierul din oțel inoxidabil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: