15 canapele clasice cu fust─â

Fie bumbac modest, fie catifea de lux? Uneori, stilul unei fuste este determinat de stilul interiorului. Ce poart─â produc─âtorii de mobilier pe canapele??

De ce o canapea cu o fust─â?? ├Än primul r├ónd, este o modalitate frumoas─â de a ascunde de la vedere ceva nu foarte frumos: picioare masive, elemente ale mecanismelor de pliere, cu care sunt echipate multe modele de canapele, sau lucruri pe care le depozit─âm uneori pe podea. ├Än galeria de propuneri de la produc─âtori pute╚Ťi vedea diferite modele de canapele ╚Öi diferite "fuste", fie c─â este evident modest─â sau opulent─â, ├«n m─âtase ╚Öi catifea, o parte important─â a decorului, ├«nfrumuse╚Ť├ónd mobilierul. Mobilier clasic cu o "fust─â Fotoliul va ar─âta foarte bine ├«ntr-o camer─â ├«n care textilele joac─â un rol important.. Cu cu cuverturi de pat, perne, perdele ╚Öi tot felul de draperii. Culoarea ╚Öi textura fustei Se poate asorta sau contrasta cu materialul.

Cite╚Öte mai mult  Santa Cantori despre tendin╚Ťele ├«n materie de mobilier ╚Öi stilul italian
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: