15 mese cu picioare metalice

O fundație solidă și un accent de design la modă – piedestalul metalic este atât pentru masă, cât și pentru masă. Sesiunea noastră foto se concentrează pe picioarele de masă din metal.

Avantajele metalului

Metalul este considerat un material industrial. Trăsăturile lor caracteristice- Estetică robustă și durabilă, austeră și ascetică. Nu este surprinzător faptul că este folosit în principal pentru mobilierul minimalist. De fapt, potențialul decorativ și funcțional al metalului este mult mai mare decât pare la prima vedere. Dovada este ședința noastră foto editorială al cărei personaj principal este o masă cu picioare metalice. Și în fiecare caz în parte, elementul principal de stil este reprezentat de picioarele metalice ale mesei Solid sau aerisit, drept sau curbat, cromat sau argintiu. Picioare de masă din metal – Nu neapărat patru suporturi tradiționale sau unul în centru. Acestea pot prezenta adevărate compoziții de design, datorită cărora masa devine un obiect de artă în interior.

Citește mai mult  Îndoirea lemnului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: