19 canapele și canapele de canapea

Canapele confortabile de origine asiatică și-au găsit drumul în interioarele occidentale. Aici au căpătat funcționalitate și versatilitate europeană fără a-și pierde scopul principal.

Confort oriental, design european

Înțelesul din dicționar al cuvintelor "sofa" și "couchette" este diferit. Canapea o canapea largă, ale cărei spătare și cotiere au înălțimea egală. Canapeaua a venit în Europa din Imperiul Otoman. Canapeaua turcească provine din Persia. Takhta o canapea joasă și largă, fără spătar. Ceea ce au în comun aceste două concepte este scopul lor o odihnă completă în timpul zilei. Canapeaua și canapeaua extensibilă de inspirație europeană diferă de prototipurile lor orientale. De exemplu, o canapea poate avea un spătar jos și cotiere pe una sau pe ambele părți. Cotierele canapelelor pot fi mai joase decât spătarele sau chiar absente.

Canapeaua modernă, "tahtta", oferă o gamă de Canapelele moderne sunt dotate cu o gamă întreagă de caracteristici utile: brațe retractabile, spătar înclinabil, uși glisante, perne detașabile… Acestea au un cadru solid, un scaun căptușit cu spumă și curele elastice care le fac rezistente.

Canapeaua canapea este ideală pentru relaxare în timpul zilei- Așezat, întins, pe jumătate întins, întins pe perne. Canapeaua modernă, care a moștenit principalele caracteristici de design de la strămoșul său, se potrivește cu ușurință în orice interior european datorită designului său modern.

Consultați selecția noastră de fotografii pentru a vedea cum sunt poziționate canapelele atractive de către producători ca o canapea sau o canapea.

Citește mai mult  9 întrebări despre țesături pentru exterior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: