20 de mese de joc

După o zi plină la serviciu, este plăcut să vă întâlniți pentru un joc de poker, de preferință, să invitați un prieten pentru un joc de șah. Nu este nevoie să mergeți la club: obțineți o masă lomber!

Inventată în Franța în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea, masa lomber arăta inițial ca o masă obișnuită, dar tapițată cu o pânză verde. Pe atunci, doar mesele de cărți se numeau "lomber tables". Mesele de joc moderne sunt disponibile cu blaturi detașabile și înlocuibile pentru diferite tipuri de jocuri ( tabla de șah se transformă într-o tablă de "carton" pânză verde ) modelele sunt bogate din punct de vedere funcțional, cu diferite sertare și secțiuni, uneori cu un mecanism de pliere pentru o depozitare ușoară atunci când sunt pliate. Nu este rar să transformi o masă lombardă într-o măsuță de cafea universală… După cum puteți vedea din selecția noastră de fotografii, nu există doar producători de mobilier pentru jocuri "clasice" fabrici, dar și producători de mobilă modernă.

Citește mai mult  17 picioare de masă neobișnuite
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: