20 de paturi cu sertare

Un pat confortabil și frumos face un pat bun pentru fiecare dormitor. Și dacă are spațiu pentru depozitarea lenjeriei de pat, este ideal.

Paturile cu sertare pentru lenjerie de pat rezolvă problema depozitării lenjeriei de pat. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc un sertar suplimentar pentru perne și pături. Producătorii au reușit să stăpânească perfect arta camuflajului Compartimentul de depozitare este atât de organic ascuns încât, de multe ori, nici nu vă puteți imagina că are un spațiu "ascuns" compartiment. Paturile duble cu sertare pentru lenjerie sunt ca un pat king-size Draperie decorativă, iluminat punctual, finisaj cu frunze de argint. Paturile single cu sertare sunt adesea mai modeste în aspect, dar sunt la fel de funcționale și practice ca și omologii lor. Cu toate acestea, mulți designeri oferă o opțiune logică- Efectuați copii simple ale versiunilor duble care nu au alte diferențe externe decât dimensiunea.

Citește mai mult  25 de scaune de bar cu reglare a înălțimii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: