Spre lumină

subtilitate și transparență. Ramele, perforațiile, profilele subțiri și traversele expuse dau naștere unei noi filosofii de mobilier.

  • de la 39

Nu are nimic de ascuns – totul este acolo în expoziție. Construcție, funcție, decor. Elementele funcționale devin în mod deliberat decorative, decorative- Funcțional. De exemplu, cluburile din sârmă metalică fină se dovedesc a fi un podium stabil pentru un pat. Și cadrul raftului.. «care poartă" decorare pentru treptele ritmice. Profilele subțiri și materialele transparente dematerializează parțial obiectele. Parcă sunt suspendate în aer, conturate de linii grafice.

Citește mai mult  Faceți cunoștință cu rafturile modulare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: