20 de paturi duble de diferite lățimi

Vise regale pe paturi în stil victorian și acțiune modernă pe paturi în stil modern. Ce ar trebui să preferați?? Totul este disponibil pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi!

Pat dublu Un simbol al confortului familial Disponibil în diferite lățimi ( 160, 180 sau 200 cm ). Atunci când alegeți lățimea patului dublu, este important să luați în considerare ce poziție de dormit preferați. Pentru cei cărora le place să doarmă pe o parte, este suficientă o lățime de pat de 160 cm. Pentru cei care preferă să doarmă pe spate sau pentru persoanele în vârstă, o lățime de 200 cm este potrivită.

Fiecare fotografie a unui pat king-size într-o cameră dovedește că această piesă de mobilier creează o atmosferă în dormitor și în fiecare fotografie a unui pat king-size puteți discerne propriul său fler. Patul în stil victorian cu baldachin și căpătâi sculptat va fi pe placul fanilor stilului clasic; cei care preferă stilul modern vor găsi un model creat cu cele mai recente tendințe în materie de design.

Citește mai mult  Casa&Objet, toamna 2012. Tendința Bling-Bling. Lemn scump
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: