Vise de iarnă

Deoarece orele de lumină sunt mai scurte în timpul iernii, este logic să petreci mai mult timp în pat! Pentru cele mai fericite vise sunt noile modele ajurate de la Ciacci, noutăți în gama de Crăciun 2010.

Companie italiană Ciacci renumit pentru mobilierul său din fier forjat și în special pentru paturi. Pentru 2010, marca introduce mai multe produse noi, inclusiv unele neașteptate.

Georgette evocă broderia manuală sau dantela delicată țesută, datorită căpătâiului său. E și adevăr în asta De fapt, toate produsele fabricii Ciacci sunt realizate manual, care este combinat cu cea mai recentă tehnologie. «Openwork" cadrul patului este realizat din fier forjat și vopsit manual în culoarea albă stridii.

Patul de ceai se distinge prin forma sa "bine conturată" căpătâiul și tăblia sunt în plină floare În culori mari, lucrate manual.

Cadru din fier forjat, disponibil în mai multe finisaje: gri antracit, verde antichizat , Albastru american, albastru safir, crem deschis, tutun, gri deschis, negru de fontă, negru de fontă, culoare rugină, tutun patinat cu aur, alb antic, albastru și alb patinat. Disponibil și în finisaje speciale: foiță de argint antic, foiță de aur, foiță de argint strălucitoare.

Pat de iasomie este neobișnuită pentru fabrica Ciacci. La urma urmei, acesta este primul pat din gama de modele a companiei cu un corp complet tapițat.

Capătul și corpul patului Jasmine sunt acoperite cu piele naturală ( deși sunt posibile și alte culori ). «Dolce" căpătâi matlasat, cu un mic sul și nasturi decorativi.Citește mai mult  Opoziție la modă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: