20 fotolii cu suport pentru picioare

Aplecați-vă pe spate cu o carte într-un fotoliu confortabil, asigurându-vă în același timp să vă întindeți picioarele obosite și să le odihniți pe un suport special pentru picioare este formula pentru adevărata fericire. Astfel de fotolii vă ajută să vă relaxați cu adevărat și să vă odihniți bine noaptea.

Astăzi puteți cumpăra o canapea cu suport pentru picioare care să se potrivească fiecărui stil de interior. Există o multitudine incredibilă de variante. Cel mai avansat din punct de vedere tehnologic Scaunele culisante, desigur. Spătarul acestora se înclină în spate pentru a susține spatele. La unele modele, suportul pentru tibie este ridicat în sincron cu mișcarea spătarului, astfel încât puteți obține o relaxare totală. Acest fotoliu cu suport pentru picioare are de obicei un aspect oarecum industrial. Dar dacă sunteți dispus să renunțați la un pic de tehnologie pentru designul care vă interesează, aveți o mulțime de opțiuni.

Citește mai mult  Mediu neutru Jacob Delafon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: