Punct roșu pe Offecct

Compania suedeză Offecct a primit premiul Red Dot Design Award 2010 pentru Fly și pentru panourile sale de perete acustic Soundwave Geo. Ambele modele au fost prezentate recent la Târgul de mobilă de la Stockholm, în februarie, și au câștigat deja premii importante.

Mi-a luat patru ani să fac scaunul. Dar asta nu pentru că ideea a fost greu de realizat. Designul scaunului nu este foarte complicat, dar a fost dificil să găsim o fabrică care să producă textile tehnice cu un impact minim asupra mediului

Scaunul mi-a luat 4 ani pentru a crea. Dar asta nu pentru că ideea a fost greu de realizat. De fapt, designul scaunului nu este deloc complicat, dar a fost dificil să găsim o fabrică care să producă textile tehnice cu un impact minim asupra mediului

Ascundeți

Mobilierul companiei Ofertă Câștigător al prestigiosului premiu Red Dot Design Award- 2010. Cele două modele noi ale fabricii au fost foarte bine primite de un juriu de experți.. Scaun Fly și panouri acustice de perete Soundwave Geo.

Scaunul Fly a fost proiectat de un designer francez Patrick Norge ( Patrick Norguet ).

Aspectul scaunului Fly- O aluzie la Orientul Îndepărtat, forma amintește de căștile purtate de samuraii japonezi. Scaunul nu are căptușeală, forma este creată de tapițeria însăși care este întinsă peste cadru. Acest model- Rezultatul angajamentului Offecct față de producția ecologică.

Dintotdeauna oamenii au înfrumusețat pereții. Și am decis să combin panourile acustice din pâslă cu un model geometric. Este luxoasă, dar nu pare voluminoasă, chiar și într-un spațiu mare. Pe scurt, este o combinație de tradiție și design modern.

Oamenii au decorat întotdeauna pereții. Și am decis să combin panourile de pâslă acustică cu un model geometric. Nu este voluminoasă, chiar și într-un spațiu mare. Pur și simplu, este o combinație de tradiție și design modern.

Ascundeți

Offecct a fost unul dintre primii care a produs panouri de perete cu absorbție acustică.

Citește mai mult  America mea invită la arhipelag

În acest an, panourile acustice Soundwave Geo au fost adăugate la colecție Ineke Hans ( Ineke Hans ). Designul lor a câștigat, de asemenea, un premiu Red Dot Design Award- 2010.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: