25 de modele de mobilier din lemn pentru copii

Atunci c├ónd alege╚Ťi mobilierul pentru camera unui copil, ├«ntrebarea din ce material ar trebui s─â fie f─âcut setul devine deosebit de relevant. Alegerea mobilierului din lemn pentru copii care este frumos, practic ╚Öi durabil.

Totul în lemn

├Än camera unui copil, dori╚Ťi s─â crea╚Ťi o atmosfer─â special─â.. confortabil─â, u╚Öoar─â ╚Öi confortabil─â. Alege mobilierul din lemn pentru o schimbare de interior reu╚Öit─â. Sau mobilier clasic pentru copii din lemn natural, cu un design sofisticat ╚Öi atemporal. Sau mobilier modern din lemn pentru copii mai simplu din punct de vedere estetic, func╚Ťional ╚Öi utilitar, dar ╚Öi foarte atractiv.

╚śedin╚Ťa noastr─â foto arat─â mobilierul din lemn pentru copii- Piese individuale de mobilier ╚Öi seturi complete de mobilier din lemn masiv. Pentru o camer─â de fat─â, pute╚Ťi cump─âra mobilier clasic, vopsit cu vopsea non-toxic─â ├«n nuan╚Ťe pastelate bl├ónde.. un pat cu sp─âtar sculptat, o m─âsu╚Ť─â de cafea elegant─â, un dulap cu fa╚Ťada sculptat─â, ├«n care se pot depozita toate ╚Ťinutele micii prin╚Ťese. Mobila poate fi pictat─â manual cu motive florale ╚Öi de basm.

B─âiatul este probabil s─â prefere mobilier ├«n stil ╚Ťar─â Lemn nevopsit de culoare ├«nchis─â sau deschis─â. Pentru a stabili starea de spirit, completa╚Ťi interiorul copilului cu accesorii interesante, cum ar fi un piept de pirat ├«n care b─âiatul ├«╚Öi poate depozita comorile juc─ârii. Sau alege╚Ťi mobilier cu un design special care evoc─â cabina unui vapor.

Unele persoane ar putea prefera s─â opteze pentru piese de mobilier individuale pentru a face o colec╚Ťie: un blat de mas─â pentru pictur─â asem─ân─âtor cu un porc spinos care poate fi umplut cu pixuri, o banc─â care arat─â ca un porc spinos ╚Öi o banc─â care arat─â ca un ghiveci de flori Unicorni, scaune de basm, rafturi spa╚Ťioase ╚Öi chiar o pies─â de mobilier special─â, cum ar fi un secretaire.

Cite╚Öte mai mult  Premii pentru Vitra
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: