25 de unități de colț

Un dulap de colț ergonomic pentru orice dimensiune de bucătărie. Avantajele sale față de o unitate de bucătărie liniară includ spațialitatea și capacitatea de a profita la maximum de toate zonele din bucătărie.

Ergonomie în formă de L

Dacă sunteți în pas cu vremurile și sunteți în căutarea unor piese deosebite pentru casa dvs., nu căutați mai departe de bucătăriile noastre de colț. Deși sunt complexe din punct de vedere structural și mai masive decât unitățile în linie, acestea sunt expresive, funcționale și spațioase. Fotografiile din selecția noastră editorială arată diversitatea stilistică a bucătăriilor de colț. Puteți afla despre caracteristicile practice ale unui model care vă place făcând clic pe fotografie și citind descrierea acestuia.

O bucătărie de colț este proiectată cu o ergonomie atentă.. Toate zonele din cameră sunt folosite în mod optim. Un colț care înainte era inaccesibil găzduiește acum o chiuvetă și un dulap de colț. Suprafața de lucru este, de asemenea, semnificativ crescută de lungimea mare a seturilor de bucătărie de colț. Mai mult decât suficiente dulapuri, mese, sertare și extrageri pentru a vă depozita toate ustensilele de bucătărie, aparatele și alte accesorii de bucătărie utile.

Designul bucătăriei de colț este departe de a fi obișnuit. O unitate de bucătărie plasată într-un colț, care pare solidă, cu statutul bucătăriei. Fotografiile de aici vă arată diversitatea stilistică a unităților de colț. Alegeți mobilier modern, clasic sau orice alt stil de mobilier pentru a crea o bucătărie de colț tematică. De asemenea, ar trebui să se țină cont de materialul din care este confecționat mobilierul. Imaginile prezintă mobilier realizat din plăci aglomerate, MDF și lemn masiv în diferite finisaje.

Citește mai mult  20 canapele de colț italiene
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: