26 paturi albe

Punctul focal al oricărui dormitor este patul. Nu trebuie să fie doar confortabilă, ci și elegantă. Selecția de paturi albe cu diferite structuri are în comun frumusețea și eleganța.

Puritate și eleganță

Patul perfect pentru casă trebuie să fie confortabil și elegant. Că atât patul, cât și priveliștea patului sunt la fel de plăcute. Atractivitatea decorativă și performanța sunt combinate în modelele de la producători de renume.

Ședința noastră foto de prezentare paturile albe destul de neconvenționale diferă în ceea ce privește designul cadrului. Albul simbolizează puritatea și eleganța. Paturile cu lac alb strălucitor sunt la fel de impresionante. Producătorii folosesc lacuri și vopsele albe, țesături albe și piele de înaltă calitate pentru a da paturilor un aspect superb.

Albul obligă foarte mult, și de aceea designul acestor modele este la înălțime. Multe modele se mândresc cu elemente și accesorii interesante o căpătâi sub forma unui paravan sau a unor perne matlasate, un braț pivotant pe un picior central, iluminat integrat. Covoarele și pernele contrastante fac ca un pat alb să pară și mai colorat.

Citește mai mult  17 canapele mici
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: