30 de dulapuri

├Än hol sau ├«n dormitor, ar trebui s─â existe un spa╚Ťiu de depozitare compact, astfel ├«nc├ót s─â nu deranjeze ergonomia camerei. Dulapurile moderne se potrivesc acestui aspect. A se vedea.

  • de la 30

o abordare modern─â a depozit─ârii

Dac─â nu ave╚Ťi o cabin─â de prob─â ├«n cas─â, pute╚Ťi depozita hainele ├«ntr-un garderob─â. Sistemele de depozitare create de produc─âtori sunt proiectate ergonomic este ├«ntotdeauna posibil s─â g─âsi╚Ťi un dulap care s─â se potriveasc─â ├«n camer─â din punct de vedere al dimensiunii ╚Öi stilului.

Dulapurile modulare pot fi montate ├«n orice num─âr de sec╚Ťiuni, ├«n versiuni ├«n linie sau de col╚Ť, montate pe perete sau integrate ├«n ni╚Öe. Garderoba b─ârbatului modern este destul de variat─â – ╚Öi la fel ╚Öi garderoba lui nu are doar haine pentru orice ocazie, ci ╚Öi tot felul de accesorii. Dulapurile vor fi extrem de convenabile dac─â spa╚Ťiul lor intern este organizat ├«n mod competent. Acesta poate fi umplut cu sertare de diferite tipuri, rafturi ( fixe sau deta╚Öabile, deschise sau ├«nchise ) bare de ag─â╚Ťat care pot fi trase sau rotite, cutii de depozitare ╚Öi sec╚Ťiuni pentru curele, bijuterii, cravate, lenjerie de corp.

Dulapuri de garderob─â din metal, lemn natural, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â, tamburin─â ╚Öi a╚Öa mai departe Materialele utilizate pentru a asigura o structur─â etan╚Ö─â la praf ╚Öi stabil─â. Pute╚Ťi g─âsi un program de dulap cu un sistem inovator de ram─â de sus╚Ťinere ( este baza pentru fixarea elementelor interioare ) are un mecanism integrat de deschidere a u╚Öii economise╚Öte timpul de asamblare, cre╚Öte imunitatea la praf.

Oric├ót de bogat─â ar fi "lumea interioar─â" Dulapurile sunt, de asemenea, admirabile prin aspectul lor. U╚Öile modelelor clasice sunt decorate cu muluri, inser╚Ťii de oglinzi, elemente ├«n relief. Pentru cei c─ârora le place sticla ├«n interiorul lor, produc─âtorii ofer─â dulapuri cu u╚Öi din sticl─â float extra transparent─â, sticl─â transparent─â cu efect reflectorizant, sticl─â fumurie sau mat─â. Pute╚Ťi ob╚Ťine dulapuri de designer neobi╚Önuite ├«ntr-un stil modern, de exemplu, cu fronturi din piele moale ├«n carouri ├«n relief.

Cite╚Öte mai mult  Gradient ├«n buc─ât─ârie
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: