15 dulapuri și dulapuri de colț pentru dormitor

Acestea vă permit să maximizați spațiul disponibil în cameră. Iar ergonomia nu face compromisuri în ceea ce privește aspectul estetic al mobilierului.

Colț ocupat

Mobilier de colț pentru interioare moderne nu este nou. Dulapurile de colț, mesele și canapelele există și sunt foarte populare. Dulapurile de colț din dormitor sunt la fel de populare. Și nu fără motiv. Acestea utilizează inteligent spațiul din cameră.

Aruncați o privire mai atentă la dulapurile de colț și la dulapurile de dormitor în galeria foto. Vestiarele de colț pot fi configurate în funcție de spațiul disponibil Pentru că un dulap de colț trebuie să se potrivească în spațiul care îi este alocat.

Designul ergonomic al dulapurilor de colț nu compromite aspectul estetic al mobilierului. Fronturile modulelor sunt de obicei goale, dar ocazional alternează cu planuri deschise și vitrine vitrate. În varianta modernă, partea frontală poate fi decorată cu un panou TV cu plasmă, inserții metalice, cristale Swarovski, iar în varianta clasică.. Mobilierul de baie este disponibil în diferite categorii de preț: profil sculptat, inserție de plexiglas colorat, draperie…

Ușile duble și ușile glisante pentru dulapurile de colț din dormitor sunt dotate cu sisteme de închidere silențioase și cu balamale "invizibile". Pentru finisare se folosesc lacuri colorate și incolore, iar modelele din lemn natural sunt tratate cu gumă și ceară de albine, pictate manual cu tencuială florentină sau venețiană.

Designul interior al dulapurilor noastre nu este doar plin de compartimente, sertare și rafturi pentru haine, ci include, de asemenea, compartimente pentru parfumuri, iluminat interior și rafturi mobile cu telecomandă.

Citește mai mult  Scaun cu raft
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: