4 sfaturi simple despre cum să încorporezi o canapea gri în casa ta

Pentru cei care se îndoiesc de relevanța canapelei gri în interior, este important de știut că există puține astfel de practice și funcționale și, cel mai important, ușor de adaptat la o varietate de stiluri de mobilier. Cum să o potriviți într-un interior modern sau clasic?

Conținutul materialului
Citește mai mult  Monument în interior

În imagine: Ekaterina Markelova și Andrei Lobin, designerul biroului

O alegere atentă va ajuta la o mai bună coordonare a canapelei cu restul elementelor de mobilier și la alegerea corectă a accesoriilor aferente.

 • Canapea Peanut B de Bonaldo
 • Canapea 3740-082-A Annie de Schnadig
 • Canapea Argo de la fabrica MisuraEmme
 • Canapea Roma de Gramercy Home

Canapea Peanut B din fabrica Bonaldo.

Într-un interior modern

Tapițerie. În cazul în care canapeaua gri va fi integrată într-unul dintre interioarele moderne, cel mai bine este să alegeți cea mai deschisă nuanță posibilă a acoperirii și o textură netedă. Apoi, se va armoniza atât cu elementele interioare și materialele de finisare albe și bej, cât și cu negru.

Finisaj. O canapea gri deschis în interior se potrivește atât cu tonuri de lumină, cât și cu tonuri întunecate de lemn. În funcție de accesorii și alte culori cu care este coordonată canapeaua gri, puteți încerca o varietate de stiluri diferite în același interior. De exemplu: tapițeria texturată de culoare gri deschis, combinată cu elemente din lemn cu textură naturală păstrată, completată de pături tricotate, accesorii mici de culoare verde și postere sau fotografii cu tematică naturală, vor da unui interior neutru o notă proaspătă de stil scandinav.

Accesorii. O canapea gri s-ar potrivi bine în stilizarea retro a anilor 1970, în interioarele cu pereți luminoși, acoperiți cu tapet de vinil cu imprimeuri mari contrastante. Puteți completa canapeaua gri în interiorul camerei de zi cu perne luminoase, coordonate cu alte elemente pentru a lega situația într-o singură imagine coloristică. detaliile cromate, sticla și micile accesorii luminoase vor arăta bine într-un astfel de interior: vaze, sfeșnice și lumânări, rame contrastante pentru imagini și fotografii. Culorile clare și saturate de roșu, ultramarin, verde smarald și galben însorit ar putea fi accesoriile potrivite pentru a se potrivi cu ele….. De asemenea, este bine să aveți o canapea gri pentru a se potrivi cu un interior similar Puneți în ton un element, cum ar fi un covor sau un scaun de lectură. Le puteți face cu câteva nuanțe mai deschise sau mai închise pentru un interior mai dinamic.


Citește și:

 • Danis Mednieks despre mobilierul pentru relaxare și reîncărcare
 • Tapițerie: 4 sfaturi pentru alegerea unei canapele
 • 15 canapele din Italia

Într-un interior clasic

tapițerie. Pentru a mobila un interior clasic, cel mai bine este să alegeți o nuanță mai bogată de tapițerie pentru canapea, cum ar fi grafitul. În funcție de culorile cu care este combinat, puteți da camerei o varietate de stări de spirit și le puteți schimba dacă doriți.

Accesorii. Cu materiale textile și accesorii în tonuri calde și discrete, interiorul va avea o atmosferă intimă și familiară. Într-un living sau dormitor clasic, mobilat în alb și negru, o canapea gri închis poate fi completată de perne din țesături lucioase în tonuri de perlă sau aurii, intercalate cu perne cu desene geometrice contrastante în alb și negru.

Camerele de zi cu o canapea gri și accesorii mici aurii sau argintii asortate și un sistem de iluminat cu candelabru vor aduce o notă Art Deco sofisticată în camera de zi.

 • Canapea Vita de Bonaldo.
 • Canapea Garbo de Milano Bedding.
 • Canapea Rodeo Drive de la fabrica Bontempi Casa.
 • Canapea FC8850180 din fabrică Roomers.

Altă opțiune. Tonurile întunecate de tapițerie gri, în plus față de interioarele clasice, se potrivesc perfect într-un stil loft, în care există pereți de beton brut, mai ales dacă tapițeria are o textură aspră aspră.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: