7 întrebări despre repararea saltelei cu aer

├Än plus fa╚Ť─â de o mas─â de avantaje, saltelele de aer au un dezavantaj major: din c├ónd ├«n c├ónd se defecteaz─â, ╚Öi anume, ├«ncep s─â se dezumfle rapid. Micro-punctele sau o supap─â care curge ar putea fi vinovate. Afla╚Ťi cum s─â rezolva╚Ťi aceste probleme ╚Öi s─â prelungi╚Ťi durata de via╚Ť─â a saltelei dvs. preferate.

? Cum se diagnosticheaz─â micropunctele?

Utilizarea spumei de s─âpun. Microperfora╚Ťiile apar cel mai adesea la nivelul cus─âturilor ╚Öi acolo unde pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori interiori sunt ata╚Öa╚Ťi de suprafe╚Ťele orizontale ale saltelei. Folosi╚Ťi ╚Öampon sau spum─â de baie cu spum─â, dilua╚Ťi-o ├«ntr-o cantitate mic─â de ap─â ╚Öi aplica╚Ťi solu╚Ťia pe zonele cu probleme cu ajutorul unei perii. Pentru a evita orice microbule, pute╚Ťi ├«nveli ├«ntreaga saltea ├«n spum─â. Bulele de s─âpun se vor umfla acolo unde salteaua se freac─â de aer. Este mai bine s─â marca╚Ťi imediat aceste locuri cu un marker pentru a nu le pierde.

? Cum s─â verifica╚Ťi supapa pentru scurgeri?

De asemenea, cu ap─â cu s─âpun. Saltea gonflabil─â. ├Änchide╚Ťi toate deschiderile supapelor ╚Öi acoperi╚Ťi-le cu ap─â cu s─âpun. Dac─â solu╚Ťia ├«ncepe s─â bolboroseasc─â, atunci supapa prezint─â scurgeri ╚Öi trebuie reparat─â sau ├«nlocuit─â.

? Cum de a ├«mbun─ât─â╚Ťi etan╚Öeitatea supapei?

├Ändep─ârta╚Ťi orice neregularit─â╚Ťi f─âcute ├«n fabric─â. Este posibil ca clapeta saltelei Intex s─â aib─â o u╚Öoar─â rugozitate la cap─âtul ei ╚Öi astfel s─â nu adere corect la garnitura de cauciuc. ├Än acest caz, trebuie s─â o ├«ndep─ârta╚Ťi, s─â scoate╚Ťi garnitura ╚Öi s─â ╚Ölefui╚Ťi fa╚Ťa de cap─ât cu ╚Ömirghel fin. Speciali╚Ötii recomand─â aplicarea de unsoare de silicon pe toate benzile de cauciuc. De asemenea, este o idee bun─â s─â sp─âla╚Ťi praful de pe clapete ╚Öi de pe benzile elastice.

Cite╚Öte mai mult  Care este diferen╚Ťa dintre un scaun ╚Öi un fotoliu?

? Cum s─â prelunge╚Öti durata de via╚Ť─â a saltelei tale?

  • Umfla╚Ťi salteaua doar ├«n propor╚Ťie de 80-85%. Cus─âturile ╚Öi deflectoarele interne se rup dac─â salteaua pneumatic─â este umflat─â prea mult.
  • Nu s─âri╚Ťi pe o saltea. ├Än caz contrar, pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori interiori se vor sparge.
  • Protejeaz─â ├«mpotriva ghearelor pisicilor ╚Öi c├óinilor: Cel mai bine este s─â ave╚Ťi o hus─â din ╚Ťes─âtur─â rezistent─â cusut─â pe saltea.
  • Se umfl─â numai cu pompe normale. Nu folosi╚Ťi aspiratorul, pompele de compresie sau usc─âtorul de p─âr.
  • Nu se spal─â. Saltelele neabrazive ╚Öi neagresive pot fi cur─â╚Ťate cu o solu╚Ťie normal─â de s─âpun.
  • Nu pluti╚Ťi pe saltele pentru dormit. Saltele cu ap─â.

Fotografii furnizate de dealerul autorizat
m─ârci Intex

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: