Acasă, pe canapea

Philippe Starck este gata să arate lumea sa tuturor. MyWorld, noua colecție a maestrului pentru Cassina, prezentată în premieră la Salonul iSaloni 2013 de la Milano.

Marca italiană Cascina, fondată în 1927, este un pionier al designului industrial italian. În colecțiile sale numai capodopere. Colecția iMaestri reunește piese ale marilor designeri de la începutul secolului XX, de la Le Corbusier ( Le Corbusier ) la Charlotte Perriand ( Charlotte Perriand ). Și în Sontemporanei- Creații moderne realizate de designeri contemporani, de la Gaetano Pesce ( Gaetano Pesce ) la Philippe Starck ( Philippe Starck ) care vor deveni în timp piese de muzeu.

Colecția MyWorld a lui Philippe Starck unul dintre candidați. Ea reflectă cel mai bine stilul de viață și gândurile unei persoane din secolul XXI, cum ar fi autorul însuși.

Canapeaua ( canapeaua, fotoliul, șezlongul, noptierele și corpurile de compartimentare ) sunt concepute pentru a oferi fiecărei persoane șansa de a construi insula pe care dorește să o creeze pentru muncă sau odihnă. Un om este liber să combine modulele tot timpul! În funcție de starea de spirit, de relaxare sau de lucru. Interesant este că orice combinație creează spațiu în jurul ei, mai degrabă decât să îl delimiteze.

Există perne de scaun și paturi de pene sub spătar pentru relaxare. Pentru a lucra Mese de calculator și rafturi pentru tot felul de gadgeturi. În plus, totul este dotat cu echipamente speciale pentru reîncărcare, porturi USB și internet wireless ( produse Powermat® ). Pentru frumusețe Volumele luxuriante, tapițeria din piele sau țesătură și cusăturile decorative la exterior, în conformitate cu ultima modă. Lemnul de trandafir în decorarea sertarelor și a paravanelor conferă un efect foarte chic la.

Citește mai mult  Casa&Objet, toamna 2012. Trend Minimal. Frânghie

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: