Canapele transformatoare: c─âr╚Ťi ╚Öi delfini

├Änainte de a merge la cump─âr─âturi pentru o canapea, trebuie s─â r─âspunde╚Ťi la trei ├«ntreb─âri. Unde va sta? C├ót de mare ar trebui s─â fie?? Cum se va ├«nclina, paralel sau perpendicular pe perete?

Canapele cu mecanisme moderne de ├«nclinare ofer─â proprietarilor lor o mul╚Ťime de op╚Ťiuni. Una dintre ele este c─â sp─âtarul poate fi fixat ├«n trei pozi╚Ťii: culcat, a╚Öezat ╚Öi pe jum─âtate a╚Öezat.

Sunt canapelele convertibile practice ├«n zilele noastre?? Transformatoarele de canapea sunt un plus binevenit pentru orice canapea nou-venit─â pentru adolescen╚Ťi sau cupluri tinere care se lupt─â pentru spa╚Ťiu. O canapea convertibil─â este o op╚Ťiune pentru a r─âm├óne ca oaspete pentru c├óteva zile sau pentru a v─â transforma dormitorul ├«ntr-o camer─â de zi, f─âr─â prea multe cheltuieli sau efort. De aceea, acest mobilier va fi relevant pentru mult timp de acum ├«ncolo.

Sunt canapelele convertibile la mod─â ├«n zilele noastre?? Canapelele Transformer sunt cu siguran╚Ť─â o bucurie pentru orice adolescen╚Ťi sau cupluri tinere – ╚Öi pentru oricine altcineva care se lupt─â pentru spa╚Ťiu suplimentar. Canapea-transformator – o oportunitate de a v─â vizita prietena pentru c├óteva zile sau de a v─â transforma dormitorul ├«ntr-o camer─â de zi f─âr─â prea multe costuri ╚Öi efort. De aceea, acest mobilier va fi relevant pentru mult timp de acum ├«ncolo.

Ascunde╚Ťi

Alege╚Ťi mecanismul de transformare

De-a lungul sau de-a lungul? Toate canapelele extensibile pot fi ├«mp─âr╚Ťite ├«n dou─â grupe. Unele modele formeaz─â un loc de dormit perpendicular pe perete, altele- ├Än paralel cu acesta. Alegerea op╚Ťiunii de conversie va depinde de locul ├«n care dori╚Ťi s─â o amplasa╚Ťi ╚Öi de cerin╚Ťele dumneavoastr─â pentru viitorul pat.

Cite╚Öte mai mult  Easy Reader

Dimensiunile canapelei desf─â╚Öurate. Lua╚Ťi o foaie de flipchart ╚Öi desena╚Ťi canapeaua m─ârit─â ├«n func╚Ťie de scara camerei. ├Än cazul ├«n care canapeaua extensibil─â este plasat─â perpendicular pe perete, devine prea ├«nghesuit─â?? Va mai avea un culoar confortabil?? Se va potrivi mobila ├«mpotriva peretelui opus?
O alt─â metod─â este posibil─â: imagina╚Ťi-v─â pe podea locul de dormit dimensiune 160├Ś200 cm, lu├ónd buc─â╚Ťi de tapet sau o gr─âmad─â de ziare. Acum ├«ncepe╚Ťi s─â schimba╚Ťi: trage╚Ťi canapeaua imaginar─â ├«napoi de-a lungul peretelui ╚Öi apoi ad─âuga╚Ťi o saltea pe. Am f─âcut o alegere?

De c├óte locuri ave╚Ťi nevoie. Este timpul s─â decide╚Ťi cum ar trebui s─â arate canapeaua atunci c├ónd este pliat─â. Urm─âtoarea regul─â general─â este urm─âtoarea: modelele orientate spre fa╚Ť─â sunt mult mai compacte dec├ót canapelele care alunec─â de-a lungul peretelui. Adic─â, ├«n timpul zilei, pe o canapea acordeon O canapea pliabil─â poate g─âzdui doar dou─â persoane, ├«n timp ce o canapea convertibil─â ├«n passe-partout.. trei sau chiar patru persoane.
├Än cele din urm─â, decide╚Ťi dac─â ave╚Ťi nevoie de un sertar sub scaun ( canapelele cu el arat─â mai voluminoase ).

Nu toate canapelele sunt proiectate pentru dou─â persoane. Exist─â o clas─â separat─â de modele care creeaz─â un singur pat – prin transformarea cotierelor.

Pe unul sau două niveluri. Unele canapele sunt atât de ingenios concepute încât ar putea fi transformate într-un pat dublu sau într-un pat supraetajat. Acestea sunt deosebit de bune pentru camera unui adolescent: un pat suplimentar poate dormi peste noapte cu un prieten care se relaxează într-o vizită.

În imagine: canapea extensibilă George de Milano Bedding, design Colautti Gino.

Este paralel cu peretele

Biblioteci, canapele cu clic și delfini. Canapelele din acest grup au un mare avantaj și câteva dezavantaje generale.

Un plus: sunt ideale pentru spa╚Ťiile ├«nguste ╚Öi alungite. De╚Öi ve╚Ťi avea nevoie de destul spa╚Ťiu pentru a ├«ntinde canapeaua de-a lungul peretelui!

Cite╚Öte mai mult  Dulapuri: 4 sfaturi simple pentru a-╚Ťi organiza mai bine spa╚Ťiul

Dezavantaje: Dormitul pe o parte v─â face s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi inconfortabil din punct de vedere psihologic este literalmente deschis la toate v├ónturile ╚Öi ├«╚Öi pierde constant perna atunci c├ónd dormi╚Ťi. Cel de l├óng─â perete folose╚Öte cotiera pe post de c─âp─ât├ói ( ceea ce este confortabil ) dar tolereaz─â un alt tip de priva╚Ťiune. Noaptea trebuie s─â sar─â peste colegul s─âu de pat, pentru c─â "ie╚Öire" este singurul.

1. Canapea de pat pliabil sau clickety-click

Simplu ╚Öi sigur. Mecanismele canapelei pliabile func╚Ťioneaz─â ├«n mod similar: ridica╚Ťi scaunul p├ón─â c├ónd se aude un clic ╚Öi trage╚Ťi-l spre dumneavoastr─â ( sp─âtarul se deplaseaz─â apoi orizontal sau vertical ).

├Än scaunul ╚Öi sp─âtarul celor mai multe "c─âr╚Ťi" a construit un bloc de prim─âvar─â care ofer─â un somn confortabil pe canapea extensibil─â. Unele modele sunt disponibile cu un capac deta╚Öabil.

Pro: Canapeaua are un sp─âtar cu clic ( spre deosebire de carte ) este fixat ├«n mai multe pozi╚Ťii de ├«nclinare: nu este confortabil doar pentru a dormi, ci ╚Öi pentru a sta. Baza serve╚Öte de obicei ca o cutie de lenjerie. Multe modele sunt disponibile cu un capac deta╚Öabil.

Modelele de suport de carte de design pot fi echipate cu un mecanism de pliere foarte inteligent.

Dezavantaj: Spa╚Ťiu suplimentar de-a lungul peretelui pentru canapea pentru a o transforma 15-20 cm. Numai canapelele importate de ├«nalt─â calitate sunt dotate cu un sistem de suspensie mobil care le permite s─â fie glisate direct pe perete. Sp─âtarul serve╚Öte ca parte a patului. Deci, fi╚Ťi preg─âti╚Ťi pentru pata de tapet care va veni inevitabil de la atingerea m├óinilor goale ( ├«n timpul zilei, aceast─â parte a peretelui este acoperit─â de sp─âtar ). ╚śi, ├«n cele din urm─â, feng shui nu va accepta acest mod de transformare din cauza "fisurii", care se desf─â╚Öoar─â ├«ntre so╚Ťi…

Cite╚Öte mai mult  25 mese de cafea din sticl─â

2. Canapea pliabil─â Euro

Nu este nevoie s─â v─â retrage╚Ťi. Scaunul este tras ├«n sus, iar perna sp─âtarului este cobor├ót─â ├«n spa╚Ťiul liber. Acest model are ├«ntotdeauna un scaun ad├ónc.. ( ad├óncimea total─â a canapelei este, prin urmare, rareori mai mic─â de 110 cm ). Este preferata celor c─ârora le place s─â stea inconfortabil de inconfortabil ├«nconjura╚Ťi de perne decorative ╚Öi, cu siguran╚Ť─â, nu pentru cei care caut─â o canapea compact─â.

Eurofold este un mecanism foarte confortabil și fiabil. Nu are practic niciun dezavantaj.

Vestea bun─â este c─â este una dintre cele mai u╚Öoare ╚Öi mai durabile piese de mobilier care pot fi realizate nu este nimic de rupt. Spa╚Ťiu ╚Öi spa╚Ťiu de dormit. Un sertar de lenjerie de pat ├«nc─âp─âtor pe toat─â lungimea canapelei.

Dezavantaje: Aceleași ca și pentru canapeaua extensibilă.

Pat de col╚Ť. O canapea cu mecanism Dolphin este perfect─â pentru camerele spa╚Ťioase. ├Än timpul zilei ╚Öi seara, poate fi a╚Öezat ├«n jurul unei mese de cafea pentru grupuri mari de persoane ╚Öi poate fi transformat ├«ntr-un pat mare pentru noapte. Sertarul pentru lenjerie este ├«n general pozi╚Ťionat ├«n cel mai mic dintre paturile suprapuse.

În imagine: Canapea extensibilă cu mecanism cu delfin.

3. Canapea extensibil─â cu mecanism dolphin

Canapea de col╚Ť. A doua denumire pentru acest mecanism este.. cangurul: o parte din pat "iese" De sub scaunul din partea lung─â a canapelei ╚Öi se adaug─â la ├«ntregul dreptunghi. Patru persoane pot sta confortabil pe modelul pliabil.

Pro: patul este destul de spa╚Ťios. Sub scaun exist─â adesea un sertar pentru lenjerie de pat. Mecanism de conversie convenabil ╚Öi u╚Öor de utilizat.

Dezavantaj: patul este separat ╚Öi este format dintr-un sp─âtar, un scaun ╚Öi o sec╚Ťiune extensibil─â.

Continu─â:
Articolul "Canapele de bar: acordeoane ╚Öi telescoape.»
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: