Albastru creativ

Clasici sculptați și minimalism. Noua colecție CREAZIONI de Denis Santaciara în culorile în tendințe ale sezonului.

CREAZIONI- Marca Silik de mobilier clasic. Dar canoanele clasice sunt tratate aici în mod liber. O comodă sculptată poate fi vopsită într-o culoare stridentă sau un fotoliu rococo poate fi tapițat cu benzi desenate.

Un astfel de cocktail stilistic și în noul tabel Vivaldi. Blatul modern al mesei și picioarele sunt realizate din sticlă transparentă, iar îmbinările dintre ele sunt Cu un decor sculptat în stil baroc, la fel ca în cazul exemplelor antice.

Un taburet și un scaun Tinella completează modelul mobilier clasic într-o interpretare high-tech. Toate subiectele sunt ( Denis Santachiara ) pictate în albastru deschis. Este nuanța emblematică a sezonului actual, anunțată de CREAZIONI la iSaloni din Milano.. 2013 ( cm. «Rapsodia culorilor de la 29.05.2013 ).

Luați în considerare celelalte colecții de la CREAZIONI.
Citește mai mult  Frank Knüsting despre mobilierul german și responsabilitatea față de client
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: