Articole noi de la BoConcept

Noua colecție de mobilier de la BoConcept, cu titlul plin de viață No Limits in Design, a fost lansată oficial. Literal, se poate traduce prin "fără limite în design". Noutățile au fost prezentate invitaților de către cunoscutele prezentatoare de radio și televiziune Natalia Maltseva, Ekaterina Strizhenova, Olga Shelest și Fyokla Tolstaya.

Mai ales pentru prezentarea în incinta showroom-ului

Fotoliu Rock și canapea modulară Lugo din noua colecție No Limits in Design.

Exquisitul Delicate detail ( "Delicate detail" ) povestit de Ekaterina Strizhenova, veselul și colorat Mania Mix ( "Mania Mix" ) povestit de Olga Shelest, și calmul și liniștitorul Pure Pole ( "Nature's basis" ) prezentat de Fiekla Tolstaya.

Noua colecție No Limits in Design include două modele ale designerului

Scaunul balansoar Rock are un caracter vesel – nu întâmplător silueta modelului amintește de o față zâmbitoare cu ochi cu nasturi și scaun zâmbitor. Autorul Rock, Henrik Pedersen, consideră că, în primul rând, designul trebuie abordat cu umor și, în al doilea rând, trebuie să fie ușor de înțeles și să nu necesite explicații. Scaunul Rock "zâmbitor" demonstrează din plin această atitudine creativă.

Canapeaua modulară Lugo este concepută pentru a fi confortabilă. În primul rând, cotierele sunt plasate în același unghi ca și spătarul, astfel încât, indiferent de scaunul pe care îl alegeți, să fie la fel de confortabil. Și pentru că are o adâncime de numai 86 cm, Lugo se va potrivi confortabil chiar și în cele mai mici spații.

La finalul serii, o surpriză plăcută i-a așteptat pe invitați – o tombolă de bilete la spectacolul Varekai al legendarului Cirque du Soleil, partener al BoConcept. Câștigătorul va putea vizita zona de relaxare Tapis Rouge, care folosește mobilier și accesorii de la BoConcept în interioarele sale.

Citește mai mult  Bucătărie violet

În acest articol au fost folosite imagini de pe site


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: