Articole noi de la Dornbracht la Cersaie 2010

La Cersaie 2010, care a avut loc la Bologna ( Italia ) în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, Dornbracht prezintă mai multe produse noi pentru baie și bucătărie.

Designul versatil al modelului IMO

Colecția IMO de la Dornbracht include o gamă completă de mixere, căști de duș și blaturi, precum și accesorii pentru baie. Titlu- prescurtare a expresiei "în opinia mea" ( Engleză. – «în opinia mea" ). Așa cum a fost concepută de autori, reflectă ideea colecției: un design universal care se potrivește unei mari varietăți de oameni și interioare.

Capete de duș dreptunghiulare

Noul Performing Shower se bazează pe imaginea ploii naturale, care cade prin gravitație, fără presiune. Diametrul capului de duș rotund a fost mărit . Duș de ploaie dreptunghiular pentru prima dată în gamă. Designul modelelor a fost modificat pentru a le face mai ușor de curățat. Și dușurile de mână au primit un nou sistem de protecție împotriva calcarului.
Modulele Balance au fost, de asemenea, reproiectate: JustRain este acum disponibil într-o versiune montată pe perete, WaterSheet a fost mărit și este inclus noul cap de duș WaterBar.

Trei scenarii de duș

O altă inovație.. Ambiance Tuning Technique ( creată ca parte a conceptului "Water Transformation" ) care se potrivește la sistemele de duș JustRain, WaterSheet și WaterBar. Acesta permite utilizatorului să aleagă el însuși setările mixerului și ale capului de duș sau să utilizeze unul dintre cele trei scenarii gata făcute: Balancing ( Balancing ) Energizing ( Activating ) și De-Stressing ( Relaxing ).

Citește mai mult  Punerea în colț

Bucătărie ca un profesionist

Noile Zone de apă ( Zone de apă ( Zone de apă. – «zone de apă" ) Dornbracht propune proiectarea unei bucătării profesionale cu zone funcționale. Accentul este pus pe chiuvetă, lângă care gazda își petrece cea mai mare parte a timpului în bucătărie. Producătorul propune noile chiuvete cu două cuve ( adâncă și puțin adâncă ). Toate modelele pot fi echipate cu o planșetă de tocat, care se potrivește într-unul dintre boluri, și un mixer cu gura de scurgere și gura de scurgere reglabilă.

Zona de băutură

Gama Water Zones include, de asemenea, un mic bazin și un robinet, care pot fi folosite pentru a crea o "zonă specială de băut". Acesta poate fi folosit nu numai în bucătărie, ci și în alte încăperi. Apa curățată este fie rece, fie caldă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: