Atelier Mo.Ba produce un dormitor eclectic

Rocaille și geometrie în noua colecție de mobilier de la Atelier Mo.Ba.

Odette- Unul dintre cele mai recente apartamente de dormitor ale brandului italian Atelier Mo.Ba. Acesta include un pat dublu, o comodă, o noptieră, o măsuță de toaletă, o bancă și un fotoliu. Designul mobilierului de cabinet se bazează pe forme simple de paralelipiped și cilindru. Liniile lor simple sunt îndulcite de decorul clasic sculptat.

Ornamentația florală rococo este pictată manual, lăcuită în turcoaz și patinată pentru a crea un aspect "vintage" efect. Picioarele globulare ale mobilierului sunt, de asemenea, vopsite în turcoaz. Nuanța luminoasă contrastează cu fundalul principal al mobilierului- lemn de trandafir Santos.

Decor sculptat și turcoaz și în decorul mobilierului tapițat Odette. Teatralitatea pieselor este accentuată de tapițeria de catifea. Colecția Odette a fost concepută de designer

Citește mai mult  Cosette și rudele sale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: