Bestiarul fraților Haas

Coarne și copite, piei și cozi. Mobilier sălbatic de Simon și Nicolas Haas la Design Miami/Basel 2013.

Artă contemporană, design de ultimă generație și design experimental le puteți găsi pe toate la târgul Design Miami / Basel ( cm. «Designul înainte de bani" de la 17.06.2013 ). 55 de galerii din 30 de țări și-au expus creațiile în cadrul acestui târg. R 20th Century, cu sediul la New York, se numără printre acestea, prezentând o colecție a designerilor americani Simon și Simon Haas.

Frații Haas creează mobilier extravagant, de la comode cu sertare cu stropi de culoare la tronuri aurite. Donatella Versace și Lady Gaga se numără printre clienții lor. În noua colecție Unique Beast, frații "îmblânzesc" canapele, fotolii și pufuri. Tapițate în piele de oaie, piesele amintesc de animale sălbatice bizare. Impresia este intensificată de detaliile.. Lăbuțe, coarne, copite și cozi cu solzi aurite. Mesele și taburetele biomorfe "girafă fără cap" completează mobilierul tapițat în modele mozaic.

Citește mai mult  Gradient în bucătărie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: